A maradék, ideiglenesen még ukrán területen az ilyeneket fához kötözik és agyonverik. Mondjuk arrafelé 19 éves lassan már nincs is, mert a 16 éves gyerekeket is besorozzák az izraeli ügynök halálbrigádjai.
Mikor az ilyen hírek után zavarodottan toporognak, hogy mi lehet vajon az orbitális bukták Moszkva-kompatibilis véleménye.... Nos, ez igazából minden pénzt megér. 😃😃😃
Helyretesz titeket az élet, kedves elvtárs, nem kell ehhez már más :))) Azt meg isten ments, hogy helyretegyem, hogy nálad a világ szó szerint legnagyobb cége a "feketemosogató" kategória. 🤣🤣🤣 Képben vagy a világ dolgaival, na. Ez már többször is kiderült.
No, mivel sem a MOEX sem az SP nem szakadt be, ezért hétvégén várhatóan nem lesz III.VH, ezért boldogan hajtom nyugovóra a fejemet. És sajnálom, hogy nem vártam ki goapsy műszakvégéjét, mert biztosan lesz pár gyűlölködő hozzászólása a messze távolból. :) Jó éjt, békét, boldogságot !
Na, megkérdeztem a AI-t, mivel nem történt részedről válasz, de érdekelt a téma. Itt a válasz, tehát nem az enyém, hanem a mesterséges intelligenciáé: ' Az Ukrajnában nem volt soha atombomba. Az Ukrajna csak az 1990-es évek elején vált független országgá, és azóta sem volt jelentős atomfegyver-programja. Az Ukrajna egy olyan ország, amely támogatja a nemzetközi atomfegyvermentesítési kezdeményezéseket, és az ENSZ Biztonsági Tanácsának nemzetközi jogszabályai szerint jár el. Az Ukrajna az 1990-es években átadta Oroszországnak az volt szovjet atomfegyvereket, amiért Ukrajnában voltak tárolva, és azóta is azon dolgozik, hogy biztosítsa a nemzetközi biztonságot és a nukleáris biztonságot. '
Én csak kérdezek, mi ezzel a gond ? Ti válaszoltok ahogyan akartok, tehát elfogadom a válaszotokat (soha nem cáfoltam), de mivel nem teljesen értem, akkor tovább kérdezek. Akkor tőled is megkérdezem, hogy akkor a 'közös javakból' miért nem kapott a többi levált ország (is) ?
ezek a 'szándékosan nem értek dolgokat' majd ebből érvelni igen édi...☺ az uki a szu része volt - ugyanúgy dolgozott a közösen előállított javakért, rakétákért (is)...így ami képződött vagyon annak egy része járt neki - akár egy házastársnak válás esetén... tehát az egyszerű válasz az, hogy a közös rakéták egy része az övék, hogy mennyi arról jönnek/jöttek a jogászok, és eldönthetik - "oszt jónapot" szvsz
OROSZ-UKRÁN háború