Mivel elmész a többire nem reagálok és még mindíg nem értem, hogy mit csinálnál egy Ukrajna helyzetében itthon? De erre reagálok: Magyarországon semmi problémám, jól élek, megvan mindenem és nem érdekel az aktuális politika, sem a belföldi, sem a külföldi, sem az energia, sem a klíma... Hagy az S&P vel való kereskedést, mert ezzel az érdektelenséggel hamar el fog úszni a pénzed. Amennyiben még nem nősültél meg, de szándékodban van egy olyan hölgyet válassz, aki valamely tudomány nagy ismerője és szeret tájékozódni a világ dolgairól. Szükség lesz ilyen vkire a családban, főleg ha később gyermek is lesz. Jó hétvégét neked is,
Úgy, hogy résztvettünk egy agresszív, támadó háborúban szövetségesként, amit vesztettünk és örülhettünk, hogy legalább ennyit meghagytak nekünk az antant hatalmak. Kb., mintha az ukránok megtámadták volna Oroszországot, veszítenek, aztán Ukrajna, mint ország, mint hatalom összeomlik és kénytelen lenne olyan békét kötni, amelyben elveszíti azokat a területeket, amik most az oroszok kezén van.
"Ez a hazaárulás, az ilyen smallinventorok magatartása." szerintem ne hazaárulózzunk le senkit, az annyira fidesz style. Én nem értettem a felvetését, hogy mindnkit megölnek körülöttem és én vmi magányos rambóként bosszútól elvakulva megyek ölni? Tényleg kiváncsi vagyok, hogy Ő mit csinálna egy ilyen helyzetben?
jajjj...bocs el voltam foglalva a a megélhetésemmel...De zártam, sajnos nincs meg az 1% .No, ez így van, tényleg nem, csak az jön le, hogy OV gyűlölő vagy. A zöldekkel egyetértek, de a mérsékeltekkel. No, de azok a 'szörnyűségek' megtörténnének, akár mennyire védenéd a hazád, te egy kis senki vagy/lennél egy háborúban akármennyire lennél bosszú éhes .' kronológiai zavar' , jó :), te gondolkodnál el egy kronológiai zavaron, amikor visszatérnél egy nagy honvédő, szabadságharcos küldetésedből és a feleséged terhes lenne. (már, ha van felséged és nem vagy te is olyan fura ember) Nem pakolnék és ha esetleg úgy hozná a sors, hogy elmennék, akkor már soha nem jönnék vissza. 'A többiek elvégezték a feladatukat', kik végezték el ? A politikusok, vagy az elhagyott, megalázott nép ? Tehát, nem érted jól ! De, befejeztem mára (mert lezártam a tőzsdei szokásos akciómat), mert nekem nincs itt Magyarországon semmi problémám, jól élek, megvan mindenem és nem érdekel az aktuális politika, sem a belföldi, sem a külföldi, sem az energia, sem a klíma... Jó hétvégét neked is, ne szörnyülködj tovább légy boldog :) !
Úgy érted, hogy az ország vezetése úgy döntött, hogy meg kell védeni a hazát? Én úgy gondolnám, ez nem döntés kérdése. Honvédő háborúnál nincs mérlegelés.
Megvédem, de csak akkor ha előtte úgy döntött-cselekedett az ország, ahogy ÉN jónak látom. Ha nem, akkor más hülye döntéseinek a következményeit ne én viseljem. Menjen meghalni az, aki a döntéseket hozta. Fizetek végtelen sok adót, cserébe nem kaptam soha semmit. Most még az életem is kéne? Rossz vicc.
Megvédem, de csak akkor ha előtte úgy döntött-cselekedett az ország, ahogy ÉN jónak látom. Ha nem, akkor más hülye döntéseinek a következményeit ne én viseljem. Menjen meghalni az, aki a döntéseket hozta. Fizetek végtelen sok adót, cserébe nem kaptam soha semmit. Most még az életem is kéne? Rossz vicc.
Az a hazaárulós magatartás, amikor valaki nem védi a hazáját, a családján kívül a rokonait, a gyerekeket, a nőket az országban, a volt tanárait, az ősei hagyatékát, akik megdolgoztak, megszenvedtek azért, amit egy ország elért, ehelyett gyáván elpucol és hagyja hogy az otthon maradottak, az emberek 80-90%-a idegen hatalom elnyomása alatt legyen, kiszolgáltatva az országa nyersanyagait Putyin félék kénye-kedvére, hagyja hogy ai udegen hatalom beköltözzön a legszebb városrészekbe, stb. Ez a hazaárulás, az ilyen smallinventorok magatartása.
Sosem volt 2/3 ad. Az csak a parlamenti arány. 3 millió ember ezeken átnéz. Nekünk felfordul tőle a gyomrunk és egy utolsó hazudozónak tartjuk. Nem minket vesz hülyére, hanem a saját szavazóit: Figyelj csak: https://youtu.be/NtKwEovr5Wo
Miből gondolod, hogy én jobb oldalt vagyok ? Én nem állítottam ilyet. Hát a baloldalt hazaárulózta éveken át a Fidesz. Ha a zoldeket hazaárulózták volna és azt írom meg, akkor neked abból az jön le, hogy miért gondolom hogy te környzetpusztító vagy? 🤔 Valami nagy kronológiai zavar van az írásodban. Pont azért védeném a hazát, hogy azok a szörnyűségek ne történjenek meg. Amit leírtál abból az a következtetés, hogy te pakolnál családdal együtt és elmennél és amikor a többiek elvégezték a feladatukat akkor vissza jönnél. Jól értem?
OROSZ-UKRÁN háború