Nem, ok masak,rosszabbak ugy fognak forogni mint a napraforgo.Ahonnan jon a krumpli oda mennek csak hat egyre kevesebben vannak igy ugy latszik a krumpli fogyoba van.Kerdes az hogy a parlamentbol mikor fognak kifogyni xD
ugy latjuk diktaturara igenis van igeny meg mindig is lesz egyesek reszerol nekik az orok hatalmat jelenti...ez mar az okor ota igy van..gazt meg mas is tud szallitani...a vileg megtanulta a lecket... 1. gazrol at kell allitani a gazdasgot fokozatosan masra (lassan megfo mindenki mint a homar) 2. putyko megbizhatatlan es ugy altalaban a rusnyak mindennel zsarolnak (gaz, olaj, fegyver, atomeromu)
Ma különösen szárnyal a fantáziád, Putyin legfőbb exportcikke a gáz, tudod amiért remeg az egész EU. Diktatúrát nem tud exportálni, mert arra nincs igény, de gázt azt tud, mert arra meg van. Vágoood?
tehat putyko legfobb exportcikkje a diktatura es azt szeretnetek ha ez mindenhol megtapadna....de volt mar ilyen hogy barati diktatorok csokolgattak egymast de nem mukodott...most mitol mukodne...ha mar 1x kiderult eletkeptelen...
Dehogy omlik össze az EU, ne is omoljon, a mostani vezetés fog összeomlani az EP-ben és nemzeti szinten egyaránt az EU ellenes, az EU polgárait súlyosan sujtó szankciók miatt. USA szintén nem fog összeomlani, hiszen pár hónap múlva kotródnak a világot felforgató áldemokraták, a republikánusok pedig rendet tesznek utánuk. Az oroszok pedig nem támadnak meg NATO országot, tehát ne rikoltozzunk íly hangosan!
Sajnos, ez se stimmel. Hiába 70% az, de az éves fogyasztásának csak a 19%a se. Nem olvastam el a cikket, mert már nem húzom fel magam én se rajta, de ezzel a ruszki gáz szállítási utemmel, Németország bajba lesz, ha ez folytatódik. És ha Németország, bajba lesz, és gyengül akkor mi itt MO-n kifekszunk, oly mértékű a gazdasági osszefonodas, és függés. Nem tudom, de ez engem bosszant. Nem ok nélkül írom, azt amit írok. Nem lesz ez szép.
Ti mondtatok piece love vilagbeka...ok szerintetek putyko gyoz Soviet birodalom helyreall USA EU osszedol what's next? Ohaza csak csatlosallam lesz vagy belep a SU-ba? Hogyan fog kinezni a vilag?
Érdekes, mégis itt veri mindenki a nyálát a trollteljesből 🤣 Unatkoztatok màr ott magatokban, mert senki sem állt szóba veletek? Igaz mondjuk ti nem engedtek oda senki mást 😁 így valóban uncsi, és el kell járni máshova kötözködni. Ismerős mentalitás 🙃
Nem, hogy felhívni fel fogják, a következő garnitúra már szerződni is fog velük. Miért is ne tennék, ja mert az amcsicskáknak nem tetszik, hát az pech.
Nyugi Shortie, még megáll a ketyegő. Miért kínzod ennyire magad? Skip-peld ami nem tetszik, ami nem PC, tudod cancel culture. Ebből kiindulva az általad preferált ukrán trolltopik neve legyen bidé Fletó fsz topik. Nem kell ám ennyire betegesen gyűlölni azt aki más véleményen van. Tudoood? Egészségtelen, nem tesz jót.
A szégyen te vagy pajtás! Miért szerinted egy ilyen szituációban ki a bűnös, aki behivna az ENSZ ellenoroket, és az atomenergiaugynokseg embereit az atomeromu területére, vagy aki megtagadja? Gondolom, ha Z tagadja meg annak az az oka, mert ártatlan az ügyben? Oké. Akkor ki is a fels..pó? Szánalom, és felháborító. Aztán majd jól szetlonek a nagy kapalozasukban, egy atom hulladektarolot, vagy egy irányító központot, de neked az is megérné. Jó kis sugárzás ide is jöhet, ha ez az ár??? Hisz a válaszod, akkor is annyi lenne, na de az oroszok voltak az aggreszorok. Teli a t. köm, az egésszel, ennyi vakot egyrakason. Amúgy meg neked, hogy jött most már ide orban? Ennek oka van, vagy valami fétis?
Persze, annyira talán ők sem hülyék, de mivel az már nem az ő erőművük, így lövögetik a debilek. A kamu háborús bűnök nem jöttek be, így emelték a tétet a figyelemfelkeltés és a hisztériakeltés tekintetében.(ez maradt nekik ) Az erőmű, egyben orosz katonai bázis, tehát bevallottan ukrán célpont.
100 milliót is ratehetsz arra, hogy zelenszkij parancsára az ukránok lövik a saját, igaz most az oroszok által március 5 e óta elfoglalt atomeromuvuket. Ez nem 100%, hanem 100.000%.!!!! Abból amit leirtam, tegnapelott hogy miért, azon kívül elég azt a tényt figyelembe venni, hogy az oroszok nemcsak, hogy engedik, írásban nyilatkozva, hogy az ENSZ megfigyelok az erőmű területére lépjenek, és az atomrnergia ugynokseg nemzetközi emberi Hanem. Többször külön kértek az az elmúlt héten, hogy jöjjenek már, azonnal !!!!! És Zelenszkij, a mai napig nem adott engedélyt se az ENSZnek se a nemzetkozi atomenergia ugynokseg embereinek!! És ez a lényeg!!! Semmi más! És a sajtó 99%ban kussol erről az alapvető, és megkerdőjelezhetetlen tényről. A szabad demokrácia, és független sajtó?? Mi? Olyan szinten manipulált az egész nyugati sajtó, és én se hittem, hogy ilyen sötétek, és buták az emberek, hogy ezt beszopjak.Gonfolkodni, azt minek? Nem kell a rizsa. Az a bűnös, aki nem engedi be az Enszt és a független szervezeteket, az atomeromu területére. Az összes többi mocskos irányított hazugság!!!!!!! Errol ennyit! Én értem hogy a portfólió, telex, stb és az osszes többi, miért csinálja, mert pénzből élnek. És abba maradna a támogatás, ha ezt leirja De mi magán emberek vagyunk, ne vakitsuk legalább ezzel egymást!
Nézd, én inkább hiszek az alább felsorolt országoknak, köztük Magyarországnak (!), mint a terrorista orosz államnak, de ha te magyarként továbbra is inkább az oroszoknak hiszel, akkor valószínűleg pszichológusra van szükséged vagy szándékosan mellettük állsz, de akkor az meg gyakorlatilag hazaárulás: Australia, Austria, Belgium, Bulgaria, Canada, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Montenegro, Netherlands, New Zealand, North Macedonia, Norway, Poland, Portugal, Republic of Korea, Republic of Moldova, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Türkiye, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, United States of America, as well as the European Union.
OROSZ-UKRÁN háború