Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
WLM 2022. 04. 10. 22:33
Előzmény: #9891  euler
Tudod jól, hogy tisztellek Euler úr, de ebben nem értek veled egyet. Ez a képlet számomra a félelmetesen nagy, de múlandó USA befolyást mutatja. Dehogy a világ, pár bábpolitikus akiknek tövig nyúltak a seggébe és igen abban lehet igazságod, hogy ebből jól fogunk kijönni. :) (jutalom) 
Metwolf
Metwolf 2022. 04. 10. 22:31
"Újabb mészárlás a Kijevi területen: A Buzovaya falu melletti út mentén 50 ember holttestét találták meg, akiket közelről, kivégzésszerűen lőttek agyon. Magában a faluban egy másik tömegsír több tucat holttesttel."
https://twitter.com/Euan_MacDonald/status/1513224016798142473
Törölt felhasználó 2022. 04. 10. 22:31
Előzmény: #9892  Törölt felhasználó
Ez propagandának jól hangzik, viszont a valóság nem ez.
A legtöbben vagy azonnal továbbutaznak, vagy csak addig maradnak Magyarországon, amíg ki nem találják, merre mennek tovább. Hozzájuk képest elenyésző azoknak a száma, akik maradni akarnak. Látszik ez az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság adataiból is, amely szerint kedd reggelig országosan 8574 ember nyújtott be kérelmet, hogy menedékesként ismerjék el.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220403/egyre-tobb-ukran-menekult-talal-munkat-magyarorszagon-536811
Ne viccelj már, ki akar köpedékföldén maradni, ha van más lehetősége?
Metwolf
Metwolf 2022. 04. 10. 22:28
Előzmény: #9895  totoro
Az komoly! :O
Messzire jutott kis hazánk híre....
Törölt felhasználó 2022. 04. 10. 22:26
Előzmény: #9892  Törölt felhasználó
Mármint a nép, mert az állam semmit sem csinál, csak hárít....
De nem arról volt szó, hanem arról, h a miniduce hatása milyen lesz a jövőben.
totoro
totoro 2022. 04. 10. 22:23
Előzmény: #9880  Metwolf
Pár napja jöttem haza Görögországból. Azok se normálisak, amikor egy-egy esti vacsorakor megtudták, hogy magyarok vagyunk, háromból két helyen éljenezték Orbánt, de ami a legszebb egyből úgy, hogy Putyint is mellé vették.
Törölt felhasználó 2022. 04. 10. 22:23
Előzmény: #9891  euler
tehat szerinted a menekültek fogadasa nem segitseg csak ha fegyvert adunk nekik
hat titeket tenyleg elvakit teljesen az orbangyülölet 
WLM 2022. 04. 10. 22:19
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2022. 04. 10. 22:15
Előzmény: #9887  Törölt felhasználó
bizonyara hisz mi fogadtuk lakossagaranyosan a legtöbb ukran menekültet
euler
euler 2022. 04. 10. 22:14
Előzmény: #9889  WLM
A bizonyítékok állam-és kormányfők szintjén kérés nélkül is a rendelkezésükre állnak. (Saját és NATO hírszerzés). Kételyt kifejezni ezek után, pláne nyilvánosan, embertelenül aljas dolog.
De esetleg el lehet menni személyesen tájékozódni, ha már a szolidaritásunk kifejezése miatt és szimbolikusan segítséget víve nem tesszük meg. Egyedül a szomszédok közül, sőt egyedül a civilizált világból. Ehelyett Putyin kottájából játszunk.
Jogos az ukránok és a világ undora. Meglesz a "jutalma" is.
Placi82 2022. 04. 10. 22:12
Előzmény: #9872  badsector1
En meg kíirom , a twittere, es interjut adok az indexnek, hogy badsectort,es hami ellopta az IWC 18k aranyoramat az naphegyen egy edzoteremben. Lattam,hogy feltorte a szekrenyem, es elfutott vele,es kövér gázzal elhajtottak a várakozó autoval. Mire a polgari birosag 5 ev múlva kiadja, hogy nem bizonyitott az állitasom(mondjuk mert en adtam be a zaciba) addigra mar senkit se erdekel. De addig is az ismeroseitek foleg akinek van órája messzire kerülni fog titeket.🤣. Természetesen ezt most találtam ki az egészet, és ez nem igaz !!! csak szemlélettem. De értitek a párhuzamot. Ha nem, az se erdekel. Ami a tény!! Bucsat marcius 30.an reggelre az összes orosz elhagyta, mert visszarendeltek őket Rögtön a bucsai polgármester 30perces videoban ,ezt örömmel konstatalta,1 szó sincs a rengeteg hullarol. 3 napig nem történt semmi. Senki se szólt,hogy amúgy 100aval fekszenek a holtestek egy Törökbálint szintű városban!! Megjelenik a nemzeti gárda(azov,testvére) ,az ukránfszb, es  elore bejelentett tisztító  akciot hajtanak vegre És másnap megjelennek 4-5 nappal az oroszok távozása után az első fényképek, a mészarlasrol. Ezek a kronologiai számotokra is ellenőrizhető tények. Na en ezt nem kommentalom sem pro,se kontra.:) Higyjen abban mindenki amiben akar . Ez a vélemény,es gondolat szabadság.  Hasznaljuk ki ,mert a neoliberalisok be fogjak tiltani ezt, sajnos erre  haladunk. Letromfolni, megsemísíteni, alázni azt, aki más véleményen van. Előre a liberal bolsevista Orwelli világ felé! Ja es kérdezd meg az utca emberét, hogy voltak -e, vegyi fegyverek Irakban, es azert támadtak meg őket.  Es 99.5% igen választ ad. Ez gyerekek az usa propaganda, profik. 
WLM 2022. 04. 10. 21:56
Előzmény: #9886  euler
Tiszteletem Euler úr! Nagyon szomorú lenne, ha tényleg csak Orbán kérne bizonyítékokat egy ilyen súlyos vádra. A madárijesztő is lenyilatkozta, hogy kivizsgálják. Honcsarenko pedig egy visító patkány, a kutyulit nem érdekli, hogy mit vinnyog. Üres fenyegetőzései teljesen lényegtelenek, a mi seggünket ugyanis megvédi a NATO, az övékkel ellentétben. 
Törölt felhasználó 2022. 04. 10. 21:08
Előzmény: #9886  euler
A mi kis putyinpincsink mindent megtesz azért, h a kárpátaljai magyarság sorsát vagy 50 évre megnehezítse...
euler
euler 2022. 04. 10. 21:04
Előzmény: #9885  tanrek
Van kitől tanulniuk:
Honcsarenko, az ukrán parlamenti képviselő:
„Volodimir Zelenszkij szerint az EU-tagállamok egyik vezetője bizonyítékot kért arra, hogy a bucsai háborús bűnök nem megrendezettek. És bizonyítékot kért erre. 
Zelenszkij megtagadta, hogy megnevezze, ki ez. 
Én megnevezem. Ez a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor. 
Orbán mindent megtesz azért, hogy Ukrajna számára ellenség maradjon. És mi ezt soha nem felejtjük el és soha nem bocsátjuk meg. Gyilkosokat fedezve magad leszel gyilkos” – zárja a posztját Honcsarenko. (Forrás 24.hu)
tanrek 2022. 04. 10. 20:59
Előzmény: #9883  WLM
Ezt írtad:
"Te figyu, mit nem értesz azon, hogy patkányként bujkálnak a civilek között, civil objektumokban. Nem túl bő a fantáziád, hogy nem tudsz más helyszínt elképzelni az országukban."
Erre hoztam fel párhuzamként Sztálingrád ostromát,  mire azt reagáltad, hogy "egy kutya".
Tényleg érdekel, hogy ezt hogy máshogy lehet érteni.
A téma nem a fajelméletetek volt, hanem arról beszéltünk, hogy miért nem a pusztában védik a megszállóktól a városaikat. Mi az, hogy nem pont így értetted? Te mire válaszoltál? Láttál tőlem olyan kérdést/gondolatot, hogy mi a különbség/hasonlóság az ukránok és oroszok  között?
Agyrém amit műveltek....
WLM 2022. 04. 10. 20:49
Előzmény: #9843  LVN
Nem kizárt, de természetesen az ellenkezője sem. 
WLM 2022. 04. 10. 20:47
Előzmény: #9842  tanrek
Nem pont így értettem uram. Az oroszok és az ukránok szerintem nagyon sokban hasonlítanak egymáshoz. Amúgy a te véleményed számomra értékes, nem elhanyagolandó, sajnálom, ha ez nem kölcsönös. 
Törölt felhasználó 2022. 04. 10. 20:40

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek