LVN ezt írta: “ Egy valamit értsetek már meg. Azért önti a fegyvert az ukránoknak a világ, hogy ne legyen atomháború. Ha nem tudja Ukrajna (és mögötte a civilizált világ) megállítani ezt a barbár hordát, akkor jön az atom. ” Prónbáld meg értelmezni öregem, én is értelmeztem, ebből jött a kérdésem.
Az ukik vagánysága, az egész világ közreműködésével oda vezet, hogy több tízezer civil áldozatuk lesz, az országukat lerombolják és örülhetünk, ha putyin nem nyomja meg a piros gombot. Már leírták: "Medvegyev szerint a szankciók a nyugati agresszió jele. És ennek okán akár nukleáris fegyvereket is bevethetnek, jogosan... hogy az oroszok már az egész világgal harcolnak"
"A nyugati világ szinte minden olyan értéket figyelmen kívü hagyott, ami korábban alapnak számított, kollektív bűnösség, ártatlanság vélelme, magántulajdon szentsége."
"Talán át kellene gondolni, hogy milyen előzmények vezettek ezekhez a következményekhez." Honnan kezdjük? Esetleg onnan, hogy elkezdték piszkálni a medvét?
Ezen már túl vagyunk, tehát a kérdésednek így nem volt értelme, az oroszok meg lettek állítva, Kijev mellől már eltakarodtak, Dombaszt szeretnék elfoglalni, amire mát most semmi esély mivel az ukránok a nyugati fegyvereknek köszönhetően minimum egálban vannak a ruszkikkal.
Tudod mi az a kérdőjel? Egyébként pedig a beírásnak csak így volt ételme. Ha az oroszokat nem tudják megállítani, akkor miért kellene az oroszoknak, hogy atomfegyvert használjanak? Megy hagyományossal is. A nyugati világ szinte minden olyan értéket figyelmen kívü hagyott, ami korábban alapnak számított, kollektív bűnösség, ártatlanság vélelme, magántulajdon szentsége. Logikailag benne van, hogy jelenleg bármire hajlandóak az oroszok ellen, el tudom képzelni, hogy LVN-nek igaza van, és akár atomfegyvereket is bevetnek.
Nem is tudom, miert vitaztok egy olyan emberkevel, aki nem tudja megerteni a leirtakat ekezetek nelkul. Harmadikos kicsi lányom kap ilyen feladatokat, hogy csiszolják az elméjét és csodák csodája, nincs ilyen gondja.Van olyan feladat is, ahol a magánhangzókat hagyják ki, ráadásul (néha) más magánhangzókkal más jelentése is lehet, de a szövegkörnyezethez kell neki igazítani. Feladat: Vera ünnepségre hívta 13 barátnőjét, 2 pizzát sütött és mindegyiket 8 szeletre vágta fel. Mindenki egy szelet pizzát evett. Hány szelet pizza maradt?
Nevetséges ezen a fórumon a sopánkodás az oroszbarát IQ bajnokoktól. Egy valamit értsetek már meg. Azért önti a fegyvert az ukránoknak a világ, hogy ne legyen atomháború. Ha nem tudja Ukrajna (és mögötte a civilizált világ) megállítani ezt a barbár hordát, akkor jön az atom. Ez tény. Mondtam, a krími agresszó óta Ukrajna de facto NATO tag, csak de jure nem. Az új világrend, amit putler meg akar valósítani ezzel a támadással, és nem mellesleg a mi kötöznivaló bolond zsebnapóleonunk gyakorlatilag hivatkozási alapként használt az EU ellenes retorikájában, hogy mostmár úgyis ez jön, le van tojva az EU, az a világrend nem más, mint amit most látunk az oroszok által megszállt területeken. Terhes nőket, gyerekeket (fiúkat és lányokat!), 78 éves idős nőket megerőszakoló katonák, tömegsírok lemészárolt civilekkel, pusztítás. A "Nyugat" nem engedhet ennek teret. A "Nyugat" Ukrajnában egzisztenciális harcot vív a feltörő ázsiai barbarizmussal. Úgyhogy mindenki mondjon el egy imát, hogy a tökös ukránok védjék meg a rommá lőtt országukat, vele együtt Európát, hogy ne az atomrakéták és azok elfogására képes rendszerek első éles tesztje döntse el, melyik világrend lesz. Basszus nem is értem mi a halál véreres ***** nem lehet ezen megérteni??? Szánalom ez az egész.
Lehet nem láttatok még olyan drónfelvételt, ahogy mindkét fél kiszedi egymást erdős részekről... Szart sem ér az erdő. Menjetek ti az erdőbe észt osztani, szánalom. Túlélőharcot folytatnak! Szerintem nem is értitek, egy köcsög barbár ellenség ellen, amit le kéne atomozni, lesz ami lesz.
Ismét sikerült a lényeget megragadnod. Szerencsére akad még, aki átlátja az összefüggéseket.... Látszólag off, de ennyi személyeskedés talán még belefér: a tanulmányaid során a matek neked mennyire volt az erősséged?
OROSZ-UKRÁN háború