Topiknyitó: user01 2021. 12. 01. 17:40

ÉPDUFERR Nyrt.  

Még egy cég jön a BÉT-re
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
farkasfu
farkasfu kedd, 19:55
Előzmény: #21815  tru64
csak hogy 3-ig számolják igazából, és az lenne a tripla csúcs. Az meg elég erős jelzés, csak nem felfelé...
De, lehet egy kicsit szépíteni mindig és két utolsóra ráfogni a dupla csúcsot, bár torz. Tripla is az és tökéletes nincs is..:)
Akkor annak célja megint a 7.55 környéke, amit már az elején felvetettem! 
Vagy.... egy kedvezőbb formáció is alakulhat ebből, pl. az emelkedő háromszög! Ezek rövid tf-en bontakoznak ki. 
Ha tovább ragozom, akkor az emelkedő háromszögön belül, előfordul egy füles bili is, csak nem lehet V alakú! hmm
Szóval azt kell figyelni, hogy em. háromszög, vagy dupla csúcs alakul e.
 A csúcs is, és a háromszög is félkész állapotban van! A dupla csúcsról akkor beszélünk, amikor a laikusok szerinti dupla aljhoz érünk. Vagyis az előző lokális aljhoz! Az egy támasz is egyben, de közel sem biztos, hogy megáll az esés. 
.... és akkor a végére hagytam az elliott papa szerinti hullámelméletet, aminek az ABC korrekciója is félkész állapotban van. 
Arról volt szó eddig, hogy a B" helye 10.40körül van. Ehhez képest a charton látszik, hogy ott is van, de felszúrt 11.30ra. hmm 
Megint egy kanóc, persze órás idősík kell hozzá... A B" szakasznál előfordul, hogy az 5. fölé kerül. Ha most a chartot feltenném, akkor sokan nem tudnák mi merre. Ezért inkább leírtam. 
Van még akkor, hogy hol lenne a C" ezek után. 
Mivel van egy kanóc fent, ezért onnan indul a C" és a helye a matek szerint 9-9.30. Ezzel ki is lehetne egyezni a 10-s zárót nézve! Hurrááá
Na de hol a csapda benne? 
A laikus dupla aljnál, az előző lokális aljnál 9.22 nél! hmm  Ez egy támasz szint és ahogy fent mondtam már, ez a pont élesíti a dupla csúcsot, aminek a célja cirka 7.55, 
De, a 8,20-8.00 elég erős támasz azért! 

Na ennyire egyszerű első látásra! 
Jóval nagyobb súlyban, lefelé kívánkozik! Még azért emelkedő háromszög emelkedő trendvonala megfoghatja, kioldalaz két napot és jó is. Ez járható...
Egyszerűbb lenne, egy ütős hír és 12-13ra fel, akkor már a 11 egy erős támasz szint lenne! 
Kezdhettem volna ezzel, de nem ezen múlik. 
TA72 kedd, 19:53
Előzmény: #21818  Yoakedvem
Megneztem a Panodom kft tulajdonosait. Ket svajci reszvenytarsasag, ket magyar ugyvezetovel , a ket Rt tulajdonviszonyai nem nyilvanosak. Ez a ket ceg ugy svajci, ahogy en...😁, vagyis csak szekhelyuk alapjan svajciak, valojaban szvsz magyar NERlovagok penze lehet mogotte, mert 2022-ben alapitottak a "svajci" reszvenytarsasagokat...
Yoakedvem kedd, 19:31
Lényeg h 10 Ft felett maradjon, amúgy ilyen cikkre sokkal nagyobb rallyt vártam…
Jocek kedd, 18:47
Előzmény: #21813  Tutidolog
Ezért ez így nem szép, de 200 napos mindig megfogja
https://tvc-screenshots.investing.com/tvc_714c5102f1e5aa94fcef76b33db7c63b.png
Tutidolog
Tutidolog kedd, 17:27
Előzmény: #21815  tru64
Próféta szóljon belőled :)
tru64
tru64 kedd, 17:15
TA alapján ha egy ellenállást (11) 4. alkalommal támad, akkor nagyobb eséllyel viszi majd át.
McLain_ kedd, 17:14

egy hullócsillag.
nagy forgalommal.
Tutidolog
Tutidolog kedd, 17:12
Előzmény: #21807  farkasfu
Sajnos nem maradt zöld a záró.
Annak van bármilyen jelentősége technikai alapon, hogy bár kis mértékben, de egyre magasabb tetőkre ment az elmúlt napokban? (11 majd 11,15 és ma 11,3)
Tutidolog
Tutidolog kedd, 17:05
Előzmény: #21810  d_mode
Reggel pont ezt írtam! Mármint nem csak chartokra nyomja valaki folyamatosan a minuszt, hanem 1-1 emelkedéses árfolyamszintre, az rv-vel kapcsolatos pozitív irányú hozzászólásra.
Ezeket el kell engedni, úgysem vállalja fel az aki minuszol, hogy konkrétan mi a baja azzal az adott beírással.
Közben záró 10 Ft
113.000 darabbal
Tutidolog
Tutidolog kedd, 17:03
Előzmény: #21809  TA72
"Nekem rossz hir, hogy csak 6% lesz az epdu geoa zrt reszesedese, mert emiatt szalltam be tavaly novemberben."
Ez már nem új hír, a múltkori kommunikációban is benne volt.
Igazából ez a mai PF cikk nagyjából ugyanazon információkat szedi össze interjú formájában, mint amit a múltkor már BÉT közleményben kiadtak.
Így valamelyest érthető, hogy erre a maira már túl sokat nem tudtunk ugrani felfelé. Bár én személy szerint bíztam egy 11 Ft feletti záróban...
d_mode
d_mode kedd, 17:01
Előzmény: #21808  farkasfu
Ezt mondjuk én sem értem miért nyomnak a chartokra mínuszt, mert szerintem sokat segítesz az itt olvasóknak.
Valószínüsítem nem értik sajnos.
TA72 kedd, 16:58
Elolvastam a portfolios beszelgetest. Nekem rossz hir, hogy csak 6% lesz az epdu geoa zrt reszesedese, mert emiatt szalltam be tavaly novemberben. Viszont az uj vezerigazgato-helyettes nagy tapasztalatunak es rokonszenvesnek  tunik, akibol kinezem, hogy 3-4 ev alatt komoly , exportalo es nyereseges ceget tud felepiteni. Nem szivesem irom ezt, de Palkovicsbol ezt nem neztem ki, hogy erre kepes lenne.
farkasfu
farkasfu kedd, 16:53
Előzmény: #21806  d_mode
de most nézd meg. 
A chartokra is egyből nyomják a mínuszt. Most érdemes nekik feltenni ide? 
Magamra részére, egy két szóból megállapítom a szinteket, nem kell pontosan kidolgozni, számolni. Nem megy rá fél órám, vagy több, ameddig kitisztázom, mentem, feltöltöm, kommentálom, stb, Ide meg, tized,  század pontossággal, készítem, hogy ne legyen probléma. 
egy darabig..:)
farkasfu
farkasfu kedd, 16:45
Előzmény: #21806  d_mode
ez nézőpont kérdése, de féltem is hogy ez lesz belőle! 
Jó páran, nagy eséllyel beragadtak egy időre, a mai vétellel. Talán nem lesz gond, de én szóltam, hogy mozi ezen a szakaszon! mindegy...
 Ahhoz, hogy a technikai szinteket átvigye, ütős hír kel! 
11 felett is az lesz a baj. Ha nem lesz ütős hír, akkor a szinteket lépegeti csak az árfolyam a ta szerint. Ez idáig nem probléma, csak benne van, hogy hamarosan visszateszteli majd a 11 es szintet az áttörés után! Erre felkészülni!  Ettől még nem kell betojni, csak kapkodni sem.
 Ezért volt ott is a "lehet", hogy érdemes beszállni 11 felett. Amit én írok, az nem véletlenül úgy van leírva. Nem lehet mindet elmagyarázni, miért úgy írtam. Akkor inkább semmit, aztán vegyétek. 
Nekem az csak jó "lehet"! :))
 Egy ilyen papír addig viselkedik szépen, ameddig nem húzogatják a bajszát. A hírtelen rántásokat megbosszulja, én inkább a nyugodt emelkedés híve vagyok. A kor miatt is, a vérem már nem pezseg annyira. 🤣
Remélem zöld marad mára..
d_mode
d_mode kedd, 16:25
Előzmény: #21804  farkasfu
Nem.kell azért ennyire megsértődni azon a hozzászóláson.
Amúgy ha te is visszaolvasod láthatod, mekkora tartalmi különbség van a reggeli és a mostani bejegyzésed között.
A reggeli, tele volt félelemkeltéssel feltételezéssel.
A mostani az hozzáértő, amit tőled várunk.
farkasfu
farkasfu kedd, 16:09
Előzmény: #21804  farkasfu
aztán jött az új pingi hozzá a hullámzás miatt, de azzal most nem kavarok ide. Ráér ker. után is. Egyelőre beállt oda, ahova vártam elsőre. Pozim nem változott!! :))

https://ibb.co/7N0FwZSt
farkasfu
farkasfu kedd, 16:02
Előzmény: #21786  d_mode
Okostojás..
Bevásárolni?? 😫😫
Azt hittem te értelmesebb vagy!
 Hányszor írjam még le hogy 11 felett, "lehet", érdemes beszállni!  (azért csak lehet, mert utána fut ki a trend, akkor meg megint pihi.) Remélem emlékszel.
A hírek/funda miatt változhat persze. Bevásárolni 6 környékén kellett a nagy esés után! Azon rágódhatsz viszont, hogy megtettem e ? 🤣🤣
Azt is elmondtam, hogy 10 felett 10.40környékén, rá fognak ugrani, de mozi, matiné van. Nem kell a tetőn venni... Erre mi történt? Szerinted? :))
Ja és mindegy, hogy én poziban vagyok vagy nem, akkor se történik másképpen. 
Nem vagyok legelő kecske, hogy 40-50 misivel feljebb húzzam a fára..
Ez a hír igazából semmi nem volt ma,  azért reagáltam! Lehetett több oka, akár kiszálló is..., nem tom. Nekem a charton a mozgás a lényeg, de meg is mutatom, majd a végét is megnézzük, és kalkulálunk 
 tovább.
 A hosszabb trend lehetőségét már ismered, mert felvázoltam. Ezek szerin az sem jött le neked.😫

https://ibb.co/fY5T1KdG
Dodo34
Dodo34 kedd, 15:15
Előzmény: #21802  Wings
új, mint a tegnapi újság
Wings
Wings kedd, 15:02
Ünnepélyesen átadták a Szent Pantaleon Kórház új skill laborját, amely a jótékonysági bál összefogásának, valamint a felajánlásoknak és adományoknak köszönhetően valósulhatott meg.Az Épduferr Nyrt. közel 2 millió forintos támogatásával mi is hozzájárultunk a skill labor megvalósításához. Támogatásunknak köszönhetően egy szimulációs oktatóbabával bővült a labor eszközparkja.Az új laborban a kórház munkatársai valósághű körülmények között gyakorolhatják a különböző beavatkozásokat, és így még felkészültebben állhatnak helyt azokban a helyzetekben, amikor a gyors és magabiztos döntésnek különösen nagy jelentősége van.Dunaújvárosi vállalatként fontos számunkra, hogy a saját közösségünkben is jelen legyünk, és támogassuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek valódi és hosszú távú értéket teremtenek.Örülünk, hogy mi is részesei lehettünk ennek a fontos fejlesztésnek.

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek