csak a ta alapján nyilatkozok, nem szeretném Tokát befolyásolni, a ta-t meg úgysem veszik semmibe! :)
Vannak különböző szintek felfelé. Az eddigi "élete szerint" az árfolyamnak (ta), több ellenállási szint is képződött felfelé, amit összeillesztve a lehetséges emelkedő trenddel, úgy 13-14 környékére jön ki jelenleg a következő szint! Ez még változhat, mivel nem tudni, hogy a mai egy korrekció, vagy csak napközbeni vissza teszt, erőgyűjtés!? Jót tenne technikai részről az árfolyamnak, ha ezen a szinten konszolidálódna, legalább pár napig!
A másik oldala, pedig a funda...! (ezzel nem tudok foglalkozni) Újabb hírek esetén, vagy esetleg fantáziát latnak benne céges befektetők, akkor nem lehet tudni a kimenetelét. passsz..
A határokat, indikátorokat el lehet nyújtani bizonyos kereskedési technikával, amire azt szoktátok mondani, hogy kirázás folyik. Pedig nem ez a cél, csak ez lesz az eredménye a technikának. :) Aki akar, a fundában hisz, nálam a chart az elsődleges, a funda úgy is beépül az árfolyamba. Sokszor előre jelez...... r9.30
Nekem nem felesleges, mert az epdu reszvenyeimet tavaly novemberben vettem tbsz szamlara es nem tradelek veluk, nekem ezert lenyeges, hol lesz az arfomyama 4 ev mulva.
Részvény kereskedésben mindig az aktuális időszakot nézzük, mire, hogy reagál a piac. 3-5 év múlva, amiről te beszélsz majd 3-5év múlva lesz aktuális. Teljesen felesleges róla beszélni most, azt sem tudjuk, hol lesz az árfolyam akkor és azt sem tudjuk, hogy futnak ki a projektek. Teljesen felesleges beszélni is róla.
Igen, de az elmúlt 6 hónapban nem volt képben a most bejelentett projekt. Az egy előző, gyengébb profilú cég számai. Következő I. Félévet nézd meg. Az idei II. Féléves sem mérvadó még.
Nem érti a lényeget!Egy ujságba sem tud beleírni.A Clubban még ezt is megteheti.Nem az írás érdekes-persze örülök neki-az olvasás az érdekes-mint ahogy Ön is most elolvasta a Clubbot.
Az már 3 hónapja elmúlt. Sokkal fontosabb, hogy mi felé haladunk. 60 milliárdos projekt, geoakkus hírek, események. Azt tudjuk, hogy az első félévben semmi sem történt, de már túl vagyunk rajta.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995