A GeoAkku Live menüponttal kapcsolatban én is próbáltam visszakeresni mindent. Annyit jelenleg biztosan meg lehet erősíteni, hogy a korábbi geoa.hu oldalon valóban volt „GeoAkku Live” nevű menüpont, ezt egy korabeli, 2026. augusztus 14-i fórumbejegyzés is említi.Ami sajnos egyelőre nem került elő: képernyőkép vagy archivált oldal arról, hogy pontosan milyen adatokat mutatott a Live felület. Ezért nem szeretnék olyat állítani, amit nem tudok bizonyítani.A jelenlegi hivatalos GeoAkku-oldal alapján viszont a dunavarsányi zárt rendszerű prototípus tesztelése során többek között a töltési–tárolási–kitárolási ciklusokat, a hidrogénveszteséget, a nyomásstabilitást és a gyors reagálást vizsgálják. Elképzelhető, hogy a GeoAkku Live ezekhez kapcsolódó valós idejű adatokat vagy működést mutatott, de ezt jelenleg csak feltételezni lehet.Ha valakinek van róla korábbi képernyőképe, linkje vagy lementett oldala, az most nagyon hasznos lenne.
Szerintem igen, bar attol fugg h mi lesz rajta olvashato. Mert sokan azmiatt ketelkednek a cegben h mi is ez a geoa, es ha letrejonne akkor tisztabban lathatnanak a kisbufik
Az igazsag mindig kiderul. Ebben az esetben is igy lesz, csak ido kerdese. Ahany haz, annyi szopas... Meg 1 honap es megtudjuk az eredmenyeket. Szerencsere meg max. 1.2 milliot bukhatok. Termeszetesen jobban orulnek ha a plusz milliokat szamolgathatnank nem pedig a minuszokat. Ahogy tobbszor irtam korabban, a legrosszabra szamitok es a legjobbat remelem...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995