Nekem csak az epdu van magyar reszvenykent. Beleszerettem a geoakkuba es az otletembe tavaly novemberben, hoztam egy kizarolagos erzelmi alapu dontest, szamokat, adatokat, tenyeket nem vettem figyelembe...keso banat, eb gondolat....azert szeretek befektetni, mert mindenkeppen nyerek, vagy penzt vagy tapasztalatot...
Ahhh! KULCS-SOFT-ot. Akkor vezették ki, novemberben volt 2051 forinton eladási opció, így minden TBSZ-en levő szabad pénzemet arra költöttem, hogy 1900 környékén felvásároltam a részvényeket.
Ha valaki megrendelne az elso , nem tesztuzemu geoakkut es tisztazodna a Geoa Zrt illetve az epdu jovobeli szerepe a geoakkuval kapcsolatban, az sem artana ha pozitivba fordulna az epdu uzemi eredmenye es nem egetne tovabb a keszpenzt...
Még az a jó, hogy egy cégvezető sokat emlegetett szemszínétől és egy livitézlett politikai párt végnapjaitól függetlenül is forog tovább a föld és holnap is felkel a nap. 😉
Kedves Fórumtársak! Egy komoly hangvételű kérdést intéznék Hozzátok: Ti milyen információ vagy hír alapján kezdenél el Épduferr részvényt venni? Komoly hozzászólásokat várok nem troll kommentet!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995