Örülök, hogy rendeztétek a kezdeti "nézeteltérést". Itt szerintem nagyjából mindenki az rv emelkedésében érdekelt. Aki eddig annak drukkolt, hogy 10 Ft alá menjen az árfolyam, annak teljesült a kívánsága, remélem jól be is tankolt viszont most már ezen a szinten és innentől már Ők is az árfolyam emelkedésében lesznek érdekeltek. Az SZA ha végre leállna az eladásokkal + beindulna az építőipar + a GeoAkku egy működőképes/eladható termékké avanzsálna akkor csak egy rossz emlék lesz a mostani árfolyamszint. Reméljük, hogy ez mielőbb bekövetkezik...
Kezdettol-tavaly novembertol- fogva, oszinten, nyiltan leirtam melyik oldalon allok, hogy emelkedesre spekulalok. Akik itt huhognak, kivancsi lennek hanyan shortoljak vagy akarjak a ceg vesztet. Ugyanakkor nem lenne jo ha elveszitenenk az egeszseges ketelkedesunket es kritikai erzekunket illetve nem osztanank meg egymassal az esetleges ketelyeinket, mert lassuk be, jelenleg nem konnyu sem a magyar gazdasag, sem az epdu helyzete. Ahogy mar tobbszor irtam ide is, a remeny hal meg utoljara.
Nem bántásból írtam,amit írtam,csak próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.2012-ben alapított cég,közel 100 embert foglalkoztatnak.Engem is bosszant ami itt megy,de bízom benne,ha elkészül a projekt,akkor búsásan meg fog térülni a várakozásunk.Az sem tesz jót a hangulatnak,ha itt a fórumon egymás alá licitálunk,hergeljük egymást.Most,hogy az árfolyam zöldre váltott,el is tűnt a sok kárörvendő 2-3 Ft-ra váró ember.Építő ipar is jó lesz,ott a Balatoni,valamint a Krisztina körúti projekt,és ha jönni fognak az uniós pénzek fel fognak pörögni az építkezések is.Várjuk a jövő heti közgyűlést!
Mar bejelentette a strategiai megallapodast, legkesobb iden szeptember, legkesobb ev vegeig szamitok MVM geoakku megrendelesre, ha az elso rendeles megvan, akkor mar konnyebb masoktol is kapni, minden kezdet nehez...
Sajnalom, hogy te is igy jartal, illetve ebben az esesben eddig meg nagyobbat szivtal mint en. Ugyanazon az oldalon allunk, mert emelkedesre spekulalok en is, de azert mert reszvenyeim vannak nem allok kritikatlanul a ceghez es vezetesehez. Feltetelezem, hogy ok is olvassak ezt a forumot. Ha nem biznek benne eladnam a reszvenyeimet. Egyebkent tenyleg 5 evre vettem, TBSZ szamlan van. Nem szandekozom hozzanyulni. Ne felejtsuk el: a megosztott gond/ panasz feleakkora, a megosztott orom ketszer akkora.
azért a mocskos pofájukat kinyithatnák.....tavaly 2-ik félévben minden szarról hírt adtak, szófosásuk volt, most meg hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben
Nem személyeskedem,csak már unalmas egész nap a siránkozásaidat hallgatni.Nekem majdnem 3-szor annyi van 18,1-es átlaggal 565K mégsem siránkozok itt egész nap.Igaz 5,65 átlagomat kiszórtam 23,2-ön ,amin szép nyerő volt,de hamar kezdtem vissza venni.Én bízok a geoakku projejktben ,ha elkészül ,és akkor lesz megrendelés,nem csak innen ,hanem határon túl is.Van még idejük,és remélem,hogy a közgyűlésen is csepegtetnek valamilyen kis hír morzsákat. Tegnap a delta miatt verhették le 6 környékére,sok kisbüfi átment oda.
Kertelek mar tobbszor, hogy ne szemelyeskedj, ha zavarnak a hozzaszolasaim ne olvasd oket. Az epdurol szivesen beszelgetek de szemelyeskedesbe nem vagyok hajlando belemenni. Reszemrol ennyi.
Amíg nincs kész a működő projekt,hogy lenne geoakkus megrendelés?Te is add el,aztán megnyugszol.Bár azt írtad 5 évre vetted,és nincs meg fél éve sem,akkor miért rinyálsz?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995