Utána néztem elnézést Ja nem festenek jól a dolgok most meg ráadásul a chartmester feltette a TA kilátást a kisbufikbe szóval csak az öltözőből szabad nézni
Itt valami komoly probléma lehet amiről mi nem tudunk. Valaki menekül.. kérdés meddig megy le? Másik kérdés érdemes e egyáltalán beszállni 5 4 3 Ft.on.
Nem hiszem, hogy segit a szemelyeskedes a ceg melyrepulesen. A reszvenyarfolyamot hosszutavon a ceg teljesitmenye hatarozza meg nem az en velemenyem. A szamitasokkal kapcsolatban: csak az nem hibazik aki nem szamol. A kgy-re nem megyek mert csalodottsagot es frusztraltagot erzek a tobb millios lebego minuszom miatt. Eddig tevedtem a ceggel kapcsolatban aminek itt hangot is adok, eleg ranezni az arfolyamgrafikonra tavaly november ota, az szamit sajnos, nem az en velemenyem es par szazezer darabos reszvenycsomagom. Ennek ellenere tartom a reszvenyeimet mert ahogy tobbszor leirtam itt, 5 evre vettem oket tavaly novemberben, de engetessek mar meg nekem ha van ez a forum, hogy a csalodottsagomat es elegedetlensegemet itt is kifejezzem.
A múltkori számolgatásaid sem voltak helyesek,most meg már 2,4 Ft környékét rebesgeted.Menj el a közgyűlésre ,tedd fel ott a kérdéseidet,nézd meg a részvény könyvet,azt ott kapsz választ a kérdéseidre.Ne itt találgass,azt vagy igaz,vagy nem közben sok embert elbizonytalanítasz ezzel.Nem a fórum alapján kereskedünk,de sokan ilyenkor mégis berezelnek,aztán dobják inkább bukóban,ezzel leverve az árfolyamot.A Geo Akku projekt beteljesülése pedig azt hiszem szeptemberre van beígérve.Nekem azért bíztató a nemrég megkötött MVM stratégiai megállapodás,mert számomra azt sugalja,hogy haladnak a dolgok.De ez csak az én véleményem.Remélem,hogy a közgyűlésen el fognak hangzani biztató szavak.
A vegen meg en leszek a hibas amiert 18.51-rol leesett 7 ft ala...😁 Mi abban a talalgatas, hogy folyamatosan esik a valasztasok ota es penzugyileg nehez helyzetben van a ceg es nincs geoakku megrendeles. A varakozasaimat szoktam megosztani es epduval kapcsolatos gondolataimat, velemenyemet. Erre valo a forum vagy tevedek?
Persze,hogy benne volt.Aki adta vagy adja nagy mennyiségben,azért szarért -hugyért ö sem fogja adni.Azért eddig 8Ft-ért mindent felszívtak.Ma a delta rally adott neki,sok kicsi aki türelmetlen,a gyors meggazdagodás reményében átment inkább oda.Valamint TA72 találgatásai sem segítik a részvényt.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995