Ti tényleg ennyire unatkoztok,hogy gyártjátok az összeesküvés elméleteket?Közgyűlésen meg kell nézni a részvény könyvet,aztán ott kiderül.Addig kár találgatni.
Ha a Szechenyi Alap ad el es kiszall teljesen, akkor ha 12 %-ot veszunk a kb. 800 millio reszvenybol akkor volt kb. 100 millio reszvenye, ha napi 1 milio darabot ad el, akkor 100 kereskedesi napon tarthatja lent az arfolyamot, ez 20 naptari het, siman el tudom kepzelni, hogy ok szallnak ki, mert nem akarjak, hogy az uj kormany cseszegesse oket, hogy milyen kixsi, bizonytalan, kiforratlan geoakkus cegbe fektettek.. De ezt majd jobban tudhatod mint en mert lattad a reszvenykonyvet marciusban es ha mesz kgy-re akkor aprilis vegen is latod a konyvet es a ket datum kozotti kulonbseget...
Arra vagyok kivancsi hany napig fog meg eladni, meddig tart a csomagja,ha a Szechenyi Alap ad el, meg hetekig, akar honapokig elhuzodhat a lefele tarto spiral...
A profeta szoljon beloled. A turelem a legfobb ereny. A remeny hal meg utoljara, ezert remeljuk a legjobbakat. Nagyon bizom abban, hogy iden szeptember vegeig kapunk pozitiv hirt a geoakkurol, ezert is nem adtam el eddig a 18.51-es atlaggal vett reszvenyeimet.
Ez így igaz, de az International Search Authority így is tett olyan észrevételeket, hogy "hogyhogy nem megy cső a 118-cal jelölt katódtartályból a 202-vel jelölt patronba!?" az jelentésükben.
A Szabadalmi Hivatal semmire nem ad ki oltalmat es nem jegyzi be a talalmanyt. Kerdes szamomra mennyibe fog kerulni a geoakku, ki fogja megvenni es mikor? Palkovics tavaly szeptemberben 1 evet mondott, ezert iden szeptember vegeig szamitok pozitiv hirre a geoakkuval kapcsolatban, mivel a tavaly novemberi teszt sikeres volt, mint megtudtuk a kgy-en reszt vett forumtarsaktol csak sajnos hivatalosan nem kommunikaltak pedig ezert vettem tavaly novemberben reszvenyeket.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995