2 otletem van. Vagy valaki shortolni akart/lefekezni az emelkedest, vagy ideiglenesen 5% ala akart kerulni a celepbau... ennek a miertjere viszont oteltem az nincs egyelore
Jah, kölcsön veszi, hogy kiszórja, majd magasabb áron visszavegye. Ez nagyon logikus lenne :) Itt valami nagy dolgot készítenek elő és csöpögtetik hozzá lassan a kirakós darabokat...
Forintozók kirázva, kizárva. Nincs hely benne, sok száz k tételek minden szinten. Úgyhogy vagy beöntik vagy kitépik. Jelentős mozgás lesz a vége. Mennyiségileg biztosan
En meg kezdem unni,hogy minden topikban utanna megy farkasfunek egy hu kis katonaja es elkezdi szidni azt az embert aki az osszes kis nyalgepet kenterbe veri technikai elemzesben.Irigyseg nem szep dolog.Az On es a hozza hasonlok miatt nem teszi kozze a meglatasait onzetlenul.Kezdem unni a toka club undorito aknamunkajat.Szerenyebben uram ha kerhetem.
Mégis mit képzel Maga Viborg Ur.Laruska Ur nem tagja a clubbnak.Mi pedig nem vagyunk ba..mok...de Laruska Ur sem.Beszéljen normálisan, tisztelve embertársait, kèrem szépen.Köszönöm.
Nem unod meg?Lehetne hogy nem itt provokalnad.Az ilyen faszsagok miatt uldozitek el mindenhonnan.Raadasul nem is vagy epdu tulaj.A vertikalban szidjad ha arra van ingered.Igazi toka clubos barom vagy te is.
Szarul nez ki a konyv.Csodalkoznamk ha nem lenne meg a 21 ft alatti szint.Eladoi szarra pakolva.1-2 ontes es annyi.5-os konyvben ketszer annyi elado van mint vevo.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995