Ha jönne egy cikk a VG-n vagy Portfólión, hogy mennyit emelkedett az elmúlt ~1 hétben ez az rv és milyen kilátások állnak a Geoakku előtt, azzal a figyelmet kicsit ráirányítaná az rv-re és generálhatna egy jelentősebb forgalmat/emelkedést is...
Minden tőzsdének alapvetően két szereplője van,ezt tanítja a tőzsdézés tudománya.A Befekteő azaz a hosszú távú spekuláns,a jövőépítő,a magára öregkorban takarékoskodó bölcs ember és A SPEKULÁNS azaz a napi ármozgást leskalpoló ,gyorsan nagyot hasítani akaró MÁNAK élő jól informált piacmozgató ,nélkülözhetetlen Kockázatot vállaló EMBER. Nem akarom ragozni,de sztem egy harmadik tipus is előfordul,ami a legbosszantóbb alak ez a PÉNZMOSÓ tipus.Erről nem kell beszélni.A TŐZSDE az első kettő nélkül nem életképes tehát nem ba@tatni kell egymást,hanem szeretni,mert csak a szeretetből lehet mindenkinek SAROKHÁZAT építeni!! PEACE!MIR!PAX!!!! Továbbá:Hajrá spekulánsok/HS/!!!!
örülj neki! én tudod mióta vagyok ebbe a papírba 3 éve veszem folyamatosan nem szotyi pénzzel. szóval ki kérem magamnak hogy engem spekának nézzél.te ugyan azt csinálod a másik topikban csak 10 szer több beírással mint én .
Ott 500 alatti az átlagom. Nem szotyi pénzzel. Most kaptam nem rég 50 ft osztit. Itt volt beírás. Vicus, Ronaldinyo stb..... A legnagyobb fórumos spekák. További szép napot.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995