Igen, értem. Csak nem örülök. Én is már főképp a csodában reménykedem. Kicsit még a szárnyas Steinberg úrban is, de ez már eléggé múlóban kezd lenni nálam.
Ez máma ilyen doji vagy hogy a rákba hívják gyertya alakzat. Az számomra egyrészt azt jelenti, hogy a piac leszarta a hosszú kanócot felfelé, meg a még hosszabb kanócú leöntést lefelé, és úgy ítélkezett, hogy nyitáskor is meg záráskor is ugyanannyit ért ez a papír, Ezért én arról győzködöm magamat, hogy nem 242, hanem 252 a mai nyerőszám. Valszeg egyedül maradok a fantasztikus meglátásommal. De amúgy én ezért imádok japán-gyertya helyett/mellett sima vonalas diagramokat is csodálgatni, mert ott a zárókat tudom nézegetni, a féleszűek leöntözgetései nélkül. Meg különben is esztétikusak :-)
Hír, pletyka nélkül választás előtt miért menne. Legközelebb az éves jelentés mozdíthatja meg, esetleg a miki rally picit. De annyian be vannak szorulva, hogy aki tud menekül. 280 ft-nál főleg.
Olvastam valahol, hogy máma új alj született 242-n. Azon kezdtem morfondírozni, hogy az ilyen kvázi véletlenül (marhamód leöntésből) létrejövő aljat lehet-e tényleg valid aljnak tekinteni. Hiszen ugye nem a piac valós értékítéletét tükrözi igazából - azt egy szándékos adásvétel tranzakció tükrözné. Hasonlóan gondolkodom egy szerencsétlen STOP-eldurranásról, ami egy illikvid eszköznél nagy zuhanást is tudhat okozni akár - sajnos magam is jártam már így. Vagy hogy a trump április 1-i tréfája miatti irdatlan zuhanást helyes-e figyelembe venni, vagy egyszerűen ignorálni lehet-e az árfolyamgörbe nézegetésekor? Hogyan lehet ezeket jól a helyükön kezelni?
Szia Manufacere! Sajna sztem ez az SRV lefutott ügy, nem érdekük a kisrészvényesek érdekeinek képviselete. Legalábbis csak arról tudok nyilatkozni, amit látok, azaz idáig a nagy semmit... Amúgy pár nap alatt több részletbe 🙃 a piacról mit tudnának kiszívni ilyen gyatra forgalom mellett? Te máshogy látod?
Akko fórum