Nem, ilyet nem mondtam hogy rendben van.Pont hogy nincs rendben.Próbalj mindig igazat mondani, amit itt leműveltél a napokban, az sok volt.Sajnálom, de nyugodtan folytathatod, a legrosszabb dolog amit erzek az a csalodás, s most nem a papírban, hanem Benned.
En bizom Veres Urban, a Wallis tozsderemenetelekor is nagyon nagyvonalu volt a kisbefektetokkel, akik mar addig is megszedték magukat az Altera papirokon, válallta irasban hogy 1 évig a keletkezett papirokat nem adja el.Nehéz ilyen profi es nagyvonalu embert találni a leggazdaggabb magyarok kozott.Nem beszélve hogy a tozsdere vitelben igen jártas.Szoval lehet Veresezni aki akar de nekem a Waberer Ur és Veres Ur a kedvenceim.
Soha nem mentem neki FFnek. Soha nem volt elszamolnivalonk. TA, funda vitánk volt. De ez normális. Szerintem megbeszéltük. Toka beszèl balgaságokat, 390 ről leesik az akko 260 ra és ez szerinte rendben volt.
Mi ez a hirtelen megvilágosodás ? . Nem értelek komolyan . Neki mész Farkasfu -nak aki talán a legprofibb TA elemző.. Nem tartom a legjobb ötletnek annak a fényében , hogy komoly piacokon tűpontos az ember .. De oké megértem , régebbről lehet elszámolnivalótok . Ti dolgotok . Most basztatod Tokát . Azt csinálja amit jó ideje . Befektetett ebbe a részvénybe mert úgy ítélte meg tud vele pénzt keresni .. Egyedül támassza ezt a papírt ..Szar a cég ? . Pont olyan mint volt 1,2,3 éve . Nem egy OTP . Tudja a hülye is ..DE Aazt is látni kell hogy az USA piac szipkázza a tőkét kb mindenhonnan meg Orbánék gazdaságpolitikája ezt okozza , ami a BÉTen folyik . Faszért kell basztatni ezért mást ..?.. Nem is értem . De hidd el lesz omlás s akkor az Akko kevesebbet fog esni mint az OTP . Értem én kiüljük .., nyugi már 👀
Akko fórum