Meg még az elmúlt hetek teljesítményét látva látszik, hogy az Akko-t viselte meg a legkevésbé a vámválság. Csak 6%-ot esett, amíg a többi részvény 10-15%-ot. Nem is voltak nagy forgalmak. Szerintem ez azt jelzi, hogy kisbefektetőből viszonylag kevés maradt, mert nem volt, aki bedöntse jobban, mint az összes többi small cap-et vagy mid cap-et. Vagy csak sok a strong holder. :D :D
Sok új részvényt keletkeztetnek, de cserében ki is fizetik a meglevő hitelek nagy részét, ami így az idei évre is eleve nagyobb EPS-t eredményez, ezt is figyelembe kell venni a hígítás mellett. Meg hogy sokkal tőkeerősebb lesz a cég.
Látom nem vagytok, orömben, majd átbogarászom reggel mert megnyitottam, bele bele sasoltam ...de marha hosszú, nem értem mit csináltak 2. félében.Kiváncsi vagyok mit irnak a lapok majd.Majd Laci, Manufacere, Metis papa stb ír vmi meglátást.Majd reggel az ágyban elolvasom.A végén irják láttam hogy nagy holdingot építenek, nem adok el, most már tényleg kiváncsi vagyok mi lesz.A lapok szerintem jót írnak majd.Vertikálban sem.Majd molban vágás elott egy keveset.
Akko fórum