Az LSE fórumán egyesek azon elmélkednek, hogy az EasyJet felvásárlása után a CastleLake esetleg a WizzAir-t is megkörnyékezné, és akkor fuzionálna az EasyJet és Wizzair. Van aki szerint nem igazán érthető, miért vette meg a CastleLake a Wizzair-t. De felvetettek egy esetleges RyanAir felvásárlást is. Ti hogy látjátok ezt a dolgot ? Lehet a Wizzair is célpontja a CastleLake-nak ?
a Pratt and Whitney hajtómű a fő probléma, ugye ? Talán meg lehet kockáztatni, hogy jövőre véget ér az orosz-ukrán háború, és az olajár is a mostani szinten vagy akár lejebb lesz. Ezen körülmények között is rossz az F27 ?
Szerintem kedvező körülmények esetén, 2-3 évnél hamarabb lehet 30 fontos árfolyam. Vagy 2-3 év esetén magasabb. Én ezen év végére 20 fontos árat gondolok
Mondjuk az a részvényes se normális aki odaadná 16-18-ért,úgy hogy a cég kifelé jön a gödörből, és nagyon rövid időn belül (2-3 év) jó esélyjel tud csinálni 500 millió körüli profitot (feltéve hogy megmarad az európai utazási kedv a mostani szinten, és nincs újabb világégés, 100 feletti olaj, covid20 stb ). Az még egy 7-es P/E-n is 30 körüli árfolyam.
Ryanair vezér kommentelte tegnap az Easyjet üzletet. Azt tette hozzá, hogy sok a szereplő, elképzelhető további konszolidáció. A Wiizair is lehetne célpont, de hatalmas az adósság. Az érték a nagyon fiatal flotta. De idén veszteséges lesz a cég és sok a kockázat. Ha ezen elgondolkodunk, abban igaza van, ha valaha valaki fel akarná vásárolni a Wizzt-t, azt most kell, kb 1 éves időkapu van rá. A számok sokkal rosszabbak, minta jövőkép. Tudjuk, miért, és azt is tudjuk, annak mikor lesz vége. szerintem 15-16 körül már értelmezhető mennyiségű részvényt lehetne gyűjteni. (akik az Indigotol átvették 12,5-ön, azok biztos dobnák pl.) 18-ért meg, ha a management nem tiltakozik nagyon, vihető is. Megnéznék egy ilyen játékot....
De ha Oroszország nyer, mit szól bele az EU, hogy mehet e Ukrajnába repülőgép ? Az EU a rákfenéje minden problémának, mondom ezt úgy, hogy a TISZA-ra szavaztam. Egy hányadék lett az EU. Az arabokat tárt karokkal fogadják Nyugat Európában, az ukránokat meg vissza akarják zavarni harcolni (meghalni). Ez milyen mérce ? Miért ér többet egy arab, mint egy ukrán ?
Érdekesség, hogy míg az olaj árak (futures) az elmúlt 2 hétben is több, mint 10%-ot estek, addig az JetFuel maradt a szinten. 2 hete gyengült 3-4%-ot, múlt héten emelkedett ugyanennyit, EU-ban 962 $/t a heti átlag. Aztán jött az a cikk is portfolion, hogy az olaj rekord shorton van. Tehát a valóság valószínűleg árnyaltabb, mint az olaj árakban látszik, a feldolgozott termékeknél biztosan.
Nem az ukránok miatt van itt a Wizz ára. Nem Zelenszkij vitte el a pénzed.Nem ők kezdték a háborút. És ha Putyin nyer, teljes ukrajnát bekebelezi, akkor nem fog újraindulni a légiközlekedés se ex ukrajna se Oroszország irányába, EU blokkolni fogja. Úgyhogy ha másért nem, azért drukkolj nekik, mert a Wizzairnek az a jó, ha ukrajna megmarad és lesz béke.
Teljesen el vagy tévedve... a Patriot az légVÉDELMI rakéta. Érted? A védekezéshez kérik. Inkább az elmebajos Putyin haverodra kellene haragudnod, aki megtámadott egy másik országot és nem képes leállni.
Egészen gyomorforgató, amit ebben a témában művelsz, szerintem inkább nézz a tükörbe és gondold át, hogy ki az agresszor a konfliktusban, aki minden nap civil célpontokra indít rakétákat és drónokat. Tényleg csak minimális erkölcsi érzék és tudásszint kellene hozzá. Ha meg szurkolni akarsz a Wizzair szempontjából a fegyverszünethez, ahhoz az út bizony csak Putyin és oligarchái akarata megtörésén keresztül vezet.
Én nem hiszek Zelenszkijnek. Leugtóbb azt is mondta, hogy a világon még vannak elfekvőben Patriot készletek, és kérte, hogy mindenki adja neki a Patriotokat. Hogy süllyedhetett ide a világ, hogy országok adják át a fegyvereiket egy banderista országnak ? Meg hogy az EU-ból haza akarják zavarni a hadköteleseket ? Európa a világ szégyene lett. Amerika meg indirekt módon, a Starlink-kel viszi tovább a háborút. Én egyszerűen nem látom, hogy idén véget érne a háború
Most Zelenszkij említette komolyan a béke szót. Meglátjuk, még az Iráni háború előtt erre tudtunk ugrálni 4-8 %-ot is, most igazából semmi.Nagy kivárás van, meg nyár, és nem is itt van a fókusz a befektetőknek, annyi minden máson lehet pénzt keresni most.
én is, és fájt is..eddig legalábbis. Olaj long. Igazából ez egy hangulat indi, túl sok köze nincs a valós üzletekhez. A felállás az most, hogy Irán nyert (persze ezt így nem mondjuk ki), és novemberig Trump keze meg van kötve. 60 nap van a "békére", a héten konkrétan semmi nem történt, nem is találkoztak. Irán csak arról akar tárgyalni, hogy és milyen jogcímen szednek majd pénzt a szorosban. És közben tolja ki az olajat, ami a csövön kifér. Felszívja magát, pénz lesz, a rakétaprogram marad, a miliciák pénzelése marad. Hétvégén OPEC+ gyűlés, ahol a kitermelés növeléséről döntenek majd (jelképes a döntés, mindenki több olajat tol a piacra, mint lehetne, azt legalizálják). Hosszabb távon: senki nem bízik a másikban, mindenki kiépíti és bővíti a vezetékes kapacitását a szoroson kívüli terminálokra. Irán pár év múlva csak aprópénzt fog szedni, bár bejelentették, hogy az ilyen vezetékes olaj után is kérnek pénzt (abszurd). Mégis miért a long? Mert egyszer szembejön a valóság. A stratégiai készletek még mindig csökkennek, a többlet olajat India és kína szívja fel leginkább. És mert Izraelben a még inkább keményvonalasok jönnek. Illetve Trump szereti a pénzt, és az olajon sokat könnyen kereshet.
Valami isztambuli átszállást is említett.. kíváncsi leszek mikor fogja beszívni ezt a menetrenszerinti járattal utazgatást (késés/törlés/lekésett átszállás).. szerintem csak idő kérdése.
Elismerésem!! . Én nem vártam ide ilyen gyorsan! Max a félidős választások előtti 1 hónapra. De akkor is inkább csak kb 75 dollárra. Sőt!! Mostanra jóesetben 80-85 dollár közé gondoltam kábé egy jó hónapja...
teljesen igaz, valamit Q1-en mondanki kell, nem lehet mindenkit vakon tartani. Ráadásul addigra már a fedezeti ügyletek is gondolom majd egész évre meglesznek, így óriási meglepetés nem lehet. Én, ahova szerettem volna menni, igazán olcsó árakat (10e alatt), már nem találtam, sőt inkább a duplája. Meglátjuk. Erről az AI szolgáltatásról mit gondoltok? van értéke?
Szerintem itt jelenleg az a fő probléma, hogy az elemzők korábban is kifogásolták, hogy túl erős a ülőhelykapacitás-növekedés és ezt csak a jegyárak olcsósításával tudják "kezelni". Erre most (iráni háború) még rádobott a kerozinár emelkedés, az utasok utazással, illetve a mindennapi inflációval való félelme, ami nyilván a forgalmi adatokban jelentkezett (illetve jelentkezhetett volna, de inkább szórták az olcsó jegyeket). . Én arra gondolok, hogy Q4-re kiadtak korábban egy profit warning-ot és miután látták a számokat áprilisban, később (de még a jelentés előtt) visszavonták azt. Most, hogy június 30-ával lezárult a Q1, lehet, hogy Váradi kiállhatna nyilatkozni valamit, hogy most már bejöttek az adatok és a háború is kezd kifutni, ezért a Q1-es prognózis (és a H1-es is) pozitívabb lesz. . Csak erre gondoltam, de lehet, hogy ez csak vágyálom részemről!
ezt értem, de nem értem. Úgy értem, milyen jó hír jöhet jelentésig ilyeneken kívül? Nehogy az legyen, hogy jóhírre semmi, rosszhírre esés, mert az azt jelenti, nem lesz itt 15-ös ár jódarabig.
Már korábban jelezték: ▶RASK: Q1 F27 down mid-to-high single digit YoY, Q2 F27 flattish YoY; ▶Ex-Fuel CASK: H1 flat to up low single digit YoY. . Bár azóta történt már ez-az az iráni háborúval és azok következményeivel, szóval lehet, hogy akár valamit vakkanthatnának is. Egyébként meg augusztus 6.-án a Q1-es jelentés!!
jól értem, hogy +27% utasforgalomra +1%? végülis ha tele van ingyen utassal a gép, ez éppen lehet semleges hír is. Olaj padlón, valószínűleg a kerozin árak is csorognak lefelé, a kamatemelés fogát az olaj eséssel kihúzták (kedvezőbb inflációs adatok), és mi csak itt állunk. Eléggé hiányában vagyunk a bizalomnak.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.