Topiknyitó: Lorne_Malvo 2020. 05. 25. 21:13

Wizz Air részvényesek topikja  

Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
5000 kedd, 20:17
Előzmény: #3936  Garajc
Én azt látom fel
FeherTibi kedd, 19:45
Én nem hiszek Trumpnak 
Shary kedd, 19:28
Előzmény: #3936  Garajc
Holnap Wizz fel.
Garajc kedd, 18:57
Előzmény: #3935  5000
5000 kedd, 18:29
Előzmény: #3934  FeherTibi
Azt javaslom, ne nézd egyelőre.
Olaj fel, Wizz le.
FeherTibi kedd, 17:42
826 penny záráskor.
Meddig mehet le ?
Vajon lesz még 15 font újra ?
Illetve meddig csinálja ez a 2 hóhér, az amerikai és az izraeli az egészet ?
Flyer kedd, 16:26
Előzmény: #3932  Flyer
Az amerikaiak megvàlasztottak egy bolondot, aki megcsinálta a hülyeségét. Nehogy már azoknak az országoknak az emberei haljanak meg, akiknek ehhez közük nincs. Ha tippelni kellene ez most nem benzinjegy lesz, hanem tejelésnek tűnik, a kiválasztottak majd különböző tarifáért áthajózhatnak.
Flyer kedd, 16:08
Előzmény: #3931  OSZLOPOS
Iráni rezsim pontosan azt csinálja ami az egyetlen opciója, még ha ez gáz is. Trumpnak nem mondanak ellent, minden ellensúlyt kipucolt magakörül és rálépett a gereblyére. Erre a nagy eszükkel nem számítottak. Ezt szerintem katonailag nagyon nagy áron lehet megoldani, ha egyáltalán meglehet. Trump csak a felelősséget akarja szétkenni, mert amit az USA nem tud katonailag megoldani azt más se.
OSZLOPOS kedd, 14:36
Előzmény: #3928  Flyer
Én ezt ketté szedném. Trump elment csatázni, megvezették, elbízta magát, mindegyis, . Irán ahelyett, hogy az agresszort lőné (repülőit, hajóit) elkezdett olyanokat lőni, akik nem aktívak az ellene folyó harcban, és mancsát tenni a tranzit forgalomra. Ez egy másik front, amit Irán nyitott. Ez nem ugyanaz az esemény . Irán döntése, ami nem következik egyenesen abból, hogy őt megtámadták.Így én is azt gondolom, akiknek sérül az érdeke, és van ereje, ne nézze végig sajnálkozva, hogy jaaaaaj, hát most mit csináljuk, nem lenne szép, mi nem vagyunk azok a háborusok stb. A vége úgyis az lesz, hogy oda kell menni, mert azt semmilyen kormány nem kockáztatja meg, hogy bevezeti a benzinjegyet. Azért tartanak fent hadsereget, többek között. Erre a döntésre legjobb esetben is 1 hónapjuk van. És viszonylag egyszerű. Elindítasz egy angol hajót a csatornába, rálőnek, agresszió, lehet menni. Persze, kiadás, és meghalhatnak a katonák.De a B verzió sokkal rosszabb.
FeherTibi kedd, 14:02
Előzmény: #3929  Flyer
És most álltólag jön J. D. Vance Budapestre kampányolni.
Abszólut elfordultam Trumptól, pedig szinpatikusabb volt a választások idején mint Biden/Kamala Harris.
Ő a Béke embere ((((( Inkább a Halál Angyala (Joseph Mengele)
Flyer kedd, 13:53
Előzmény: #3928  Flyer
Én tényleg nem értem hogy lehet rajongani ezért az emberért. Káoszt okozott és másokkal akarja helyrehozatni az általa okozott gondokat.
Flyer kedd, 13:51
'Go get your own oil!' Trump says as he tells countries 'just take it' from Strait of Hormuz
US President Donald Trump says countries "like the United Kingdom" who can't get jet fuel because of the restrictions around the Strait of Hormuz should “build up some delayed courage, go to the Strait, and just TAKE IT".In a post on Truth Social, he writes countries will “have to start learning how to fight for yourself, the U.S.A. won’t be there to help you anymore, just like you weren’t there for us," addressing countries "which refused to get involved in the decapitation of Iran"."Iran has been, essentially, decimated. The hard part is done," the post adds, ending with: “Go get your own oil!”
FeherTibi kedd, 13:32
Előzmény: #3924  Plafon
short squeeze-ben bizok.
De nyilván rövid távon az amerikai és izraeli állattól, hosszabb távon meg az ukrán és orosz állattól függ minden
OSZLOPOS kedd, 13:29
Ha ez egy záródó háromszög, akkor 6,8-7 az ár, amit kiad. juj.
OSZLOPOS kedd, 13:28
következő input az utasszám alakulása márciusra. Minek örülünk? ha nem fejlődik vissza, az már jó?
Plafon kedd, 13:05
Hat ez mar megint centekre/centikre van az ATL-tol… szerintetek hol lesz ennek az alja? Remalom ez a papir..
5000 kedd, 13:04
Ezt csak ütik és ütik.
5000 2026. 03. 30. 22:32
Előzmény: #3921  5000
Bízzunk
5000 2026. 03. 30. 18:58
Előzmény: #3920  Garajc
Bizzunk benne

Topik gazda

Lorne_Malvo
Lorne_Malvo
4 4 4