Az amerikaiak megvàlasztottak egy bolondot, aki megcsinálta a hülyeségét. Nehogy már azoknak az országoknak az emberei haljanak meg, akiknek ehhez közük nincs. Ha tippelni kellene ez most nem benzinjegy lesz, hanem tejelésnek tűnik, a kiválasztottak majd különböző tarifáért áthajózhatnak.
Iráni rezsim pontosan azt csinálja ami az egyetlen opciója, még ha ez gáz is. Trumpnak nem mondanak ellent, minden ellensúlyt kipucolt magakörül és rálépett a gereblyére. Erre a nagy eszükkel nem számítottak. Ezt szerintem katonailag nagyon nagy áron lehet megoldani, ha egyáltalán meglehet. Trump csak a felelősséget akarja szétkenni, mert amit az USA nem tud katonailag megoldani azt más se.
Én ezt ketté szedném. Trump elment csatázni, megvezették, elbízta magát, mindegyis, . Irán ahelyett, hogy az agresszort lőné (repülőit, hajóit) elkezdett olyanokat lőni, akik nem aktívak az ellene folyó harcban, és mancsát tenni a tranzit forgalomra. Ez egy másik front, amit Irán nyitott. Ez nem ugyanaz az esemény . Irán döntése, ami nem következik egyenesen abból, hogy őt megtámadták.Így én is azt gondolom, akiknek sérül az érdeke, és van ereje, ne nézze végig sajnálkozva, hogy jaaaaaj, hát most mit csináljuk, nem lenne szép, mi nem vagyunk azok a háborusok stb. A vége úgyis az lesz, hogy oda kell menni, mert azt semmilyen kormány nem kockáztatja meg, hogy bevezeti a benzinjegyet. Azért tartanak fent hadsereget, többek között. Erre a döntésre legjobb esetben is 1 hónapjuk van. És viszonylag egyszerű. Elindítasz egy angol hajót a csatornába, rálőnek, agresszió, lehet menni. Persze, kiadás, és meghalhatnak a katonák.De a B verzió sokkal rosszabb.
És most álltólag jön J. D. Vance Budapestre kampányolni. Abszólut elfordultam Trumptól, pedig szinpatikusabb volt a választások idején mint Biden/Kamala Harris. Ő a Béke embere ((((( Inkább a Halál Angyala (Joseph Mengele)
'Go get your own oil!' Trump says as he tells countries 'just take it' from Strait of Hormuz US President Donald Trump says countries "like the United Kingdom" who can't get jet fuel because of the restrictions around the Strait of Hormuz should “build up some delayed courage, go to the Strait, and just TAKE IT".In a post on Truth Social, he writes countries will “have to start learning how to fight for yourself, the U.S.A. won’t be there to help you anymore, just like you weren’t there for us," addressing countries "which refused to get involved in the decapitation of Iran"."Iran has been, essentially, decimated. The hard part is done," the post adds, ending with: “Go get your own oil!”
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.