Két dolgot tudok elképzelni a mai emelkedés mögött. Valami nagy alap belevett, aztán shortzárás lett. A második inkább valószinű, jön a béke Ukrajnában illetve Izraelben és az agyonütött Wizz indul a valós értéke felé. ezt erősiti,hogy a Lufi 5 százalék felett emelkedett és az Air France-KLM is 2% felett.
Nézzük csak a számokat! Ha 1480 GBp elesik, akkor a következő szint 1550-1570 GBp. Utánna 1700 GBp következik, s aztán 1920 GBp... U.i.: Részemről a fene érti, hogy pontosan mi folyik itt. Elkezdték beárazni, hogy a Wizz felségvizein véget érnek a háborúk???
Úgy tudom "rendes" részvényeket vásárolsz az OTP-n keresztül. Árjegyzőt az OTP biztosítja. Gondolom a banknak is meg kell venni és eladni a részvényeket. Hogyan történik ez náluk azt nem tudom, de ez az ő felelősségük. Eddig úgy gondoltam, hogy ezt valós időben még is teszik és ennek látszani kellene, ha elfogy a "csomag".
Sziasztok! Jól látom, hogy ez a BÉTa-piacos árjegyzősdi tulajdonképpen nagyobb likviditást ad, mintha a londoni tőzsdén az eredeti papírral kereskednénk? Akármennyit is ad/vesz az ember, az a bizonyos 840 darabos tétel mindig újratöltődik, szóval gyakorlatilag tízmillió forintos tranzakciók bonyolíthatók anélkül, hogy ez az árfolyamot akár 1 Ft-tal megmozdítaná.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.