Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
ha komoly virus lett volna akkor juni 1 töl juli egyig több százezer halott lenne de mivel féknyuz az egész ,hát ez nem spanyol nátha ott 100 millio halott volt itt is lesz annyi majd i sz után 8050 ig.ugyanis addig fogják egymásra rakni a számokat.
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 09:09
A világ leggyorsabb koronavírus tesztjét fejlesztette ki a Boschén meg 1 másodperceset csináltam,és 1000ft ért adom és már sorban állnak érte
Szia, jó
reggelt. Az elmúlt minimum egy hétben a topic gerincét a „miért nem érti meg a
sok nyomorult hogy hordják a maszkot, miattuk lesz mindmeghalunk mert nem
hordja a sok barom” című témakör adta. Tulajdonképpen másról se volt szó a
tegnapi örvendetes fordulatig, miután sikerült tisztázni hogy nincs kivel
hadakozni mert mindenki hordja aki itt beszélget, és így felsejlett hogy
esetleg témát fogunk tudni váltani végre. Az hogy a vita egy percig se szólt
volna a maszkhordásról így némileg pontatlan, de támogatom hogy lapozzunk.
Például
lassan kijönnek a mai adatok, meg tudjuk nézni, hogy továbbra is lineáris-e a
statisztika. Beszéljünk arról hogy hogyan alkalmazkodunk a korlátozásokhoz,
satöbbi. Annyi érdekesebb dolog lenne.
Nekem
például most az okoz fejtörést hogy egy szlovák partnernek kellene személyesen
odaadni valamit, nem postázható, úgyhogy nézegetem hogy hogy lehet megoldani.
Befognád végre?” – Durván egymásnak esett Trump és Biden az első elnökjelölti vitán
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 09:03
genetikailag az oltás mit csinál az emberekböl -ja azt mondják majmot.jo szörös emberi majom lesz de legalább nem fog fázni a -.240 fokban
Törölt felhasználó2020. 09. 30. 09:02
mikor unják már meg a magyaeok ez a falfaszságot és azt mondják elég volt ,haladjunk tovább az ufo kérdésre mikor foglalják el a földet aztán jöhet egy baktérium féknyuz járvány .
mivel Németországot már többször emlegetted, idáig ott 1 millió főre vetítve 114 a halálozás, nálunk 78. És tedd még hozzá, hogy a németek egyik legszigorúbban nézik, hogy tényleg a covid áldozata, nálunk, hogy finoman fogalmazzak, elég lazán és hamar kap covid áldozat besorolást.
lehet, hogy ingyenes lesz a zembereknek, de az még többe kerül, mert a közösből megy majd a milliárdok. Visszapillantottam 2009/2010-s H1N1-re: "Az új influenzában eddig meghaltak közül 1 csecsemő, 3 gyermek, 14 fő
pedig 14-29 éves volt. A betegek 63,8%-a a 30-64 évesek, 22,3%-a pedig a
65 éven felüliek korcsoportjába tartozott"
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live