Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
már mindenki az ez utáni világgal fogalakozik, ébredés annyira le vagytok maradva megint, mint előtte - ide nem jön a korona szövegek mentek- most meg napi számokat lesi a tömeg a tömeg
az alanti cím tökéletesen mutatja, miről szól ez a vírus nem az a szalagcím, hogy pár nap alatt lefeleződött a halálesetek száma és már "csak" 500 körüli és persze arról sem, hogy folyamatosan többet tesztelnek tehát több lesz az esetszám is aki írja nyilván fogalma nincs arról, hogy mi történt múlt pénteken a malária gyógyszer bevezetésével fogalma nincs az egészről Csökkent a halottak száma, de nőtt az új fertőzötteké Olaszországban
En lezart esetet irtam. Ha valaki keveri az nem en vagyok. 606 sved lezart eset van, ebbol 205 meggyogyult, 401 meghalt. 66% elhunyt. Van meg ugy 6000+ lezaratlan esetuk, egy reszuk meggyogyul majd.
nekem az a rémálom hogy az influenzával hasonlítják össze miközben olyan nem is létezik lényegében, mivel 2000 vírus van ebben a csoportban és ezért az oltások is csak találgatások lényegében, melyik vírusfaj terjed épp a világon ezt gyűjtik össze és ez után készítik a megfelelőnek vélt oltást, oltásokat ha a corona is ide tartozna akkor lenne oltás, de nincs, mert ez más
Castiglione d’Adda egy 4.600 fős település Észak-Olaszországban, a vírus epicentrumában. Miközben a lakosait véradás keretében véletlenszerűen tesztelték (csak 60 fős és nem teljesen véletlenszerű minta!), derült ki, hogy a donorok 70 százaléka átesett a koronavíruson úgy, hogy alig néhányan vették észre – hivatalosan csak a lakosság 4 százalékánál könyveltek el a betegséget. re jajjjagtó
és én mit írtam? április 19 enyhítés május iskola május közepe minden és tengerpart renzi már húsvét után egy nappal akarta a legtöbb átlag járvány 2 hónap ez is így viselkedik
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live