Az a gond a példáddal, hogy azt a pénzt, amit beleraktál, azt vissza kell majd neked fizetni, mert nem ingyen volt. Azaz azok, akik szinten sok pénzt beleraktak, nos nekik kell bizony versenyeken futtatniuk a lovat, és azon kell dolgozzanak, hogy elég pénz összejöjjön a pénzdíjazásokból az a tőke, amiből ki tudnak majd fizetni. Szerintem így kerek.
Igen mindenképp semleges kormánybarát tagokat fognak választani szerintem is. Az október 30-i közgyűlés ésszerű célja egy „politikai békéltető és professzionalizálási” csomag átnyomása. A cég megpróbálja megnyugtatni a piacokat és a kormányt azzal, hogy tisztára mossa a vezetőséget, miközben gőzerővel készíti elő a menekülőutat a nemzetközi tőkepiacokra. A 4iG ezzel jogi és működési pajzsot épít ki. Ha Brüsszel a Safe hitelek kapcsán vagy a hazai kormányzati szervek szabálytalanságokat keresnek, a cég felmutathatja, hogy a legszigorúbb transzparenciás elvek szerint működik tovább. Korábban erre is érthették, hogy "Mi egy rendkívűl kreatív cég vagyunk"
A januari srv nem a dolgozoktol valo visszavasarlas volt? Masik: a kozgyulesen hogy lehet reszt venni? Eleg egy emailt kuldeni a legal@4ig.hu-ra? Vagy mi a teendo?
Több akvit is szeretnének és akkor a részvényeket felhasználhatják. Lehet akár pl. kombó vétel, ami azt jelenti, hogy a fizetés 5%-10%-15%-a részvény. Most megszereznék 2000 alatt és majd jóval 3000 felett meg beszámítanák a vételkor. Szerintem Jászai és a cég most abban érdekelt, hogy minél előbb 3000ft felett legyen az árfolyam. Ha a cég kapitalizációja magas, megbízhatóbbnak tartják a hitelezők is. Januárban még 3447ft-ért vett részvényeket a cég és érthetetlen lenne, ha most 2000 alatt nem gyűjtené. 2029ben a MUBALA 16milliárd értékben kap 4eft feletti értéken részvényeket. Nagy üzlet lenne a részvények 1részét most 2eft alatti árfolyamon megvenni és majd duplájáért átadni, bő 2 év múlva. Hány cégnek van ilyen lehetősége, hogy ennyi idő alatt több mint dupláz??? Ezen így egyébként nagy pénzügyi nyeresége lenne a cégnek. Arra nagyon kíváncsi vagyok mikor zárul a cég átvizsgálása. Lehet közel vagyunk. Közgyűlésre is kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek leváltva és kik lesznek helyettük. Lehet kormánybarátabb cégvezetés lesz??? 1593ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.