Köszi feel. :) Még akkor is, ha iróniának szántad. :D Van egy szép kerek packom a fagyasztóba. Eltettem szebb időkre. Én is reménykedem benne, hogy hamarabb kiolvad, de őszintén, én jelenleg ezt látom bele...
Nem kell ennyire teperned a negatív attitüddel, emelkedi fog :) Szerintem tök jól csinaljak, hogy nem állnak bele semmilyen politikai vitába. Tiszta a kommunikació és fejlődik a cég.
Szerinted, az átvilágításnak mi lesz az eredménye?! 2-3 hét múlva MP, és RSZR kézenfogva kiáll a nyilvánosság elé, és azt mondja; mindent átnéztünk, de semmit nem találtunk. Tévedtünk, a 4IG tiszta, mint egy szűz lány?! Hát nem. Ez akkora arcvesztés lenne a kormánynak, hogy kell, hogy valamit találjanak, amit lehet tálalni kifelé. Ott megint lesz egy lekör... A SAFE-el ugyanez a helyzet. Anno Rice pl 6000 milliárdos megrendeléssel számolt, meg új ATH-val. A valóság az, hogy ebből lassan új ATL lesz... Középtávra, 3-5 év jó lehet a papír! Kb addigra kiheveri, amit a Magyar kormányon bukik, és pótolja más piacról. Addig pedig kuka. Abban egyetértünk, hogy nem vagyok jós. Tévedhetek. De az biztos, hogy nem lett a 25Q3/Q4 után 5000. ... és 26-ban sem lesz.
te tudod hogy az egyes magántőkealapokban milyen arányban oszlik meg az állami és a magán forrás? mert ha igen akkor légyszives oszd meg itt a forumon mert nagyon sok ember kiváncsi lenne rá. az is lehet hogy a magántőke alapokban zömmel állami forrás van - én egyébként erre tippelek. ami bánthatja az új kormányt az az hogy a magántőkealapokat kezelő társaság kizárólagosan Jászai kezében van. lefordítva ez azt jelenti hogy a 4ig nyrt -ben 38,93 %-ban tulajdonos IG com magántőkealapba többnyire állami pénz van, és hiába az IG com a legnagyobb tulajdonos a cégben az irányítási jog mégis Jászai kezében van azaz nem szólhat bele az állam a stratégiai és operativ döntésekbe azaz csak aszisztálhat (vagy burkoltan fenyegetőzhet sms-ben ahogy tegnap előtt tette Hernádival)
A NER-nek vége. Más. Az öreg zsidó azt mondta a fiának: Két dolgot mindenképpen jegyezz meg az életben. Egy: Az állammal sose kezdj! Kettő: Ha az állammal nem üzletelsz szegény maradsz!
kérdés, hogy ezek a hírek miért nincsenek hatással az árfolyamra? Miért nincs hatással egy Musk Hír? Egy Nasdaq hír? Jászai ezek miért nincsenek semmilyen hatásal az árfolyamra? Nem a tőzsdén vagyunk talán? Ezek sokkal nagyobb hatású hírek, mint az h mi van itthon a belterjes homokozóba és a tőzsde a jövőt árazza, nem? Azt is vizsgálhatnák h ezek a hírek miért is vannak nulla hatással az árfolyamra? Melyik másik magyar részvénybe vannak ilyen volumenű hírek?
Dr. Ruszin-Szendi Romulusz 18 perce18 p. · Uniós SAFE hitel: hogy tisztán lásson mindenki, ha már megint vannak olyan újságírók, akik vagy nem jeleskednek szövegértésből, vagy szándékosan csúsztatnak és ferdítenek. Az uniós pénz - ami több milliárd EUR- haderőfejlesztésre költhető KÖLCSÖN. Olyan hitel, amit majd vissza kell fizetni.A mai konferencián természetesen nem hangzott el olyan, hogy nem élünk ezzel a lehetőséggel.A kormány mérlegeli a lehetőségeket, amelyek valóban segítik a honvédelmi fejlesztéseket. Mindezt úgy, hogy közben nem terhelik meg túlzottan az államháztartást. Azok a projektek szóba sem jöhetnek, amelyek 99%-a váratlan fordulatként ugyanazon cégeknél landoltak volna.Nem szükséges a hangulatkeltés. Maradjunk a tényeknél még akkor is, ha lehet, hogy van olyan NER-es cég, amelyik már számolt a haszonnal, de most hoppon marad.Az általam elmondottakat csúsztatva leíró, a valóságot elferdítő sajtóorgánumoktól pedig helyreigazítást kérünk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.