Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ZoldZsiraf péntek, 18:36
Előzmény: #103754  feel
Azt mondták, hogy a vizsgálat lezárásáig nem nyilatkoznak, ehhez képest minden nap (esetenként többször is) elhangzik, leíródik valami szurkapiszka.
Itt van ez a mai is…nincs még egy cég ami ennyit szerepelne.
sprint53 péntek, 18:35
Szerintem, az utolsó két mondatban a lényeg !  " A cél az, hogy ezek egy egészségesen fejlődő európai űripar értékes beszállítóivá váljanak. Az űrstratégiát frissítik, az Európai Űrügynökséggel kapcsolatos delegációt átalakítják."  Szóval, csak beszállítókká degradálnak a többi kisebbel együtt?  Ha jól értelmezem.
nyereg
nyereg péntek, 18:35
Előzmény: #103757  ZoldZsiraf
kitartás, én Muskban és a Reinmetallban nagyon bízom, szerintem Jászai is :)
ZoldZsiraf péntek, 18:28
Előzmény: #103756  nyereg
Itt vagyok én is kicsiként és figyelőként a -60 százalékommal.
Nem adom el, kivárom mi lesz, és bosszankodok együtt a többiekkel.
nyereg
nyereg péntek, 18:19
pont együtt másoltuk be :)
nyereg
nyereg péntek, 18:18
Előzmény: #103753  ZoldZsiraf
„Ha ezeket tudjuk teljesíteni, akkor a kormánynak nem az az álláspontja, hogy bármilyen céget ki kéne tolni, vagy bármilyen céget vegzálni”.„Mi minden ponton teljesen tisztességes módon szeretnénk a piaccal együttműködni, és ez az egyetlen cél lebeg a szemünk előtt”.
feel
feel péntek, 18:15
Előzmény: #103753  ZoldZsiraf
Nem tágítanak az űripartól, sőt...A miniszter az augusztusban indult 4iG-átvilágításról azt mondta, nincs hallgatás, belső ellenőrzés zajlik. A tárcához három nagy űripari szerződés tartozik, ezek együttes értéke szerinte 2,3 milliárd euró, a futamidő 2040-ig szól.Tanács Zoltán rendkívül előnytelennek nevezte ezeket a megállapodásokat.Itt is rendkívül előnytelen szerződésekről van szó. Ahogy azt a miniszterelnök úr már bejelentette az uniós sajtótájékoztatóján a koncessziós szerződések kapcsán, itt is azt tapasztaljuk, mintha olyanok írták volna ezeket a szerződéseket, akiknek az lett volna az érdekük, hogy nehogy véletlenül a magyar állam, illetve a magyar emberek érdekeit képviseljék egy ekkora jelentőségű szerződésben– fogalmazott. Fontos ugyanakkor, hogy a vizsgálatot elrendelő kormányhatározat kifejezetten kimondja: a lezárásig az átvilágítás megállapításaiból nem vonható le következtetés. A miniszter értékelése tehát megelőzi a vizsgálat eredményét.Emellett mintegy 200 milliárd forint értékű, élő informatikai szerződése is van a kormánynak a cégcsoporttal. Általánosságban úgy értékelte a helyzetet a miniszter, hogy „nyilván, ahol van valós szolgáltatás, jó együttműködés, ahol azt mondják, hogy rendben van a dolog, ott én azt gondolom, hogy az államnak mindig az az érdeke, hogy ugyanazt a szolgáltatást jobb áron tudja igénybe venni, és nemzetbiztonságilag is minden rendben legyen, minden biztonságban legyen”.„HA EZEKET TUDJUK TELJESÍTENI, AKKOR A KORMÁNYNAK NEM AZ AZ ÁLLÁSPONTJA, HOGY BÁRMILYEN CÉGET KI KÉNE TOLNI, VAGY BÁRMILYEN CÉGET VEGZÁLNI”.„Mi minden ponton teljesen tisztességes módon szeretnénk a piaccal együttműködni, és ez az egyetlen cél lebeg a szemünk előtt”.Az űriparról a miniszter azt mondta, nem szabad, hogy egyetlen cég uralja a szektort, miközben mintegy száz magyar kis- és középvállalat dolgozik benne. A cél az, hogy ezek egy egészségesen fejlődő európai űripar értékes beszállítóivá váljanak.Az űrstratégiát frissítik, az Európai Űrügynökséggel kapcsolatos delegációt átalakítják.
Matthew112 péntek, 17:46
Előzmény: #103751  Matthew112
Plane hogy van neki itt mar cege mivel a tesla az sajat ertekesitoi pontokat uzemeltet
Matthew112 péntek, 17:36
Előzmény: #103749  TomJerry86
Megbizassal magyar brokercegen keresztul szerintem veheti kulfoldi
Csaba75 péntek, 17:36
Nyugi mindenkinek  a vodafone  felvásárlasa biztos szabályos volt , hiszen Orbán Anita külügyminiszterünk akkori vodafone vezetősègi tag vastagon benne volt az eladasban. Különben is ha mègse szabályos akkor lemond? 😂
Szánalmas....
TomJerry86 péntek, 17:27
Szvsz a hozzaszolasokra reagalva:
- sajna nagy zuhe lett a mai nap, rakosi jr. elerte a celjat ismet,
- szerintem nem a 4ig-n mulik hogy lesz e kiegyezes vagy barmi, hanem ennek a bomlott elmenek a szandekaitol fugg minden,
- meg ha Musk meg is venne a ceget, szerintem impotens lenne a sztori  egy eu-s tagallam tamogatasa nelkul - nyilvan megint ne a racionalitast keressuk a dolgokban, mert a narcisztikus pszichopatak nem errol hiresek,
- tegnap kijavitott valaki, hogy kulfoldiek nem vehetik a reszvenyt, akkor megis vehetik?
Rellim
Rellim péntek, 17:17
Előzmény: #103746  Csaba75
Így lehet egy nap alatt cirka 10%-ot bukni...
feel
feel péntek, 17:09
Előzmény: #103726  TomJerry86
Nem jott ossze ez van.
Jo hetveget
Csaba75 péntek, 17:09
Gondolom főleg külföldiek vettèk tegnap Musk posztjára.
Ma pofára estek hogy mibe nyúltak bele és ez nem a 4ig -re szègyen hanem amit művelnek vele.
Kosto97
Kosto97 péntek, 17:08
Előzmény: #103744  Miki71
Ennyit az "1700 lesz a záró"-ról!Még ennek is "örülhetünk"!
Miki71 péntek, 17:05
Nem tudom ti hogyan látjátok, de lehet itt bármilyen jó hír, amíg nem rendezi a cég a kapcsolatát / ügyeit a kormánnyal, addig itt nem lesz érdemleges emelkedés. Az amit a tegnap ment, fele annyi forgalommal 75%-ban ma visszaadta. Egyszerűen síralmas! Ennek ellenére kellemes hétvégét mindenkinek!
Záró: 1640
nyereg
nyereg péntek, 17:05
1640 lesz a záró a tegnapi 1811 után :(
C.S.I. péntek, 17:05
 Esetleg zárás után?
hun4ever péntek, 17:04
Előzmény: #103740  tomspice
Nem vagy messze az igazságtól! Lehet őt akarják elriasztani de Elon tekert egy ganjat, azt mondja fck tájsza

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek