Ha Magyar Péternek és társainak van egy kis esze, akkor most ezen a szinten bevásárolgat és utána lezárja megegyezéssel a vizsgálatokat úgy hogy az Állam is benne marad a 4IG-ben továbbra is , majd felveszik a SAFE pénzeket is. Egy ilyen bejelentés után nagyot kaszálnának ők is és a Magyar Állam is, márcsak a részvények értéknövekedése révén is !!!
Szerintem a tiszas csoportba menjel. Kerem a Feel vezert, hogy a felbujto tokat dobja mar ki innen, mert kenytelen leszek ismet tiltast generalni a hozzaszolasommal. Kerem lajkkal jelezzetek, hogy tokat tiltsak ki. Koszonom.
Hát igen, most ezek optimistának tűnnek. Régebben is azt mondták sokan, hogy optimista vagyok és mindent rózsaszínben látok, felbeszélek, stb. Mikor még 300 milliárdos bevételeket vizionáltam, most meg 800milliárd felett lesz szerintem. Mikor még sokan azt tanácsolták, hogy szálljak ki mert elérte a 100ft-ot, majd a 200at, stb. Most okoskodnak, hogy miért nem szálltam ki 4000nél, de ha majd 5e felett lesz, akkor csendben lesznek és rájönnek, hogy 2000ért mennyire akciós volt a politikai kockázat miatt. Egyébként 1 éve 2010ft volt, 2 éve pedig 782ft és a mai károgók többsége akkor is 500 alá várta. most pedig csak az van a szemük előtt, hogy 4000 felett volt és mennyit esett. Lesz még 4000 felett hamarosan szvsz. Csak a telekommunikáció többet ér részvényenként. Telekommunikációt is sokkal kisebbre gondoltam az elején, meg a hadiiparban és űriparban is 1 lassú építkezést tudtam elképzelni. Energiaipart kb. 2-3 év múlva vártam, hogy lesz valami, de szerintem már jövőre komoly bevétel-nyereség jöhet onnét is. Gyors a fejlődés és mi kicsik nem is tudjuk felfogni, lekövetni. Kormányváltás óta írom, hogy megegyeznek, de előtte erőfitoktatás lesz. Most azt látjuk. Megegyezés után nagy szárnyalások jöhetnek az árfolyamban. Hihetetlen, de a Rába a nagy emelkedések és a szar jelentés után még a végén + lesz. 1615ft
Nem tudom mikor nyit ki.Igem szeretek itt lenni.Tegnap még marasztaltsk is.Most 15.45 re presszozni megyek, remélem hiányzok majd.A presszobol cssk a clubbom kezelem, mindenre nincs időm.Elnézést.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.