Uraim, a propaganda mindig az,amit csinálnak.Amit mi csinálunk,az tájékoztatás.Ez is olyan mint a korrupció,ha benne vagy akkor nincs,ha kimaradsz belőle,na akkor van. Bye.
Hogy magamnak válaszoljak:) MP megszólalása után a két árfolyam széttartásának sztem megvan a magyarázata: A fiúk arra hajtanak, hogy a 4iG Rába-tulajdonszerzését törvénysértőnek minősítsék és ezért megsemmisítsék. Így a Rába visszakerül állami tulajdonba, azokkal az üzletekkel együtt, amiket - legalább részben - JG boltolt le. És a CSG-t nem biztos, hogy érdekli, ki lesz a tulajdonostárs, de akár még növelheti is a tulajdonrészét.
Te egy szon lovagolsz de ha nem lennel elvakult szektas, kepes lennel ugy is ertelmezni hogy reszvenyesi belsos forum, ergo olyanok irkal ak nekem akil belsosok , igen, mindannyian tulajdonosok vagyunk a cegben. A masik: nem ez a lenyege annak a posztnak, hanem az, hogy milyen szinten ki vannak akadva a reszvemyesek es eg el a penzuk a takonygeci zsebdiktatorod miatt.
Jászai úr itt van még?Tavaly irtam,hogy az opinál is ugyan ez volt amikor ott ténykedett, azóta sem állt talpra úgy igazán az Opus.Akkor még ez a hokuszpók facebook mini ember még fasorban sem volt,most ezután mi várható,a jó ég tudja.Hálisten én már egy éve papirok nélkűl szemlélődök.
"belső fórum"... tudod értelmezni, hogy mi ebben a torzítás? azt sugalmazza az a takonygerinc, hogy belsős fórumokon ugatnak össze-vissza... ezzel szemben a valóság, ha neked még nem tűnt volna fel, hogy ez egy nyitott fórum, ahova akárki, bárki... még a hozzám- vagy hozzád hasonló arctalan senkik is beírhatnak szinte akármit... remélem most már sikerült megvilágítanom, hogy mit is értettem ferdítés alatt... én is dühös vagyok, de nem elvakult!
Tök mindegy. Ez a facebook video teljesen szembe megy a kormányhatározattal. Ugyanis tele volt minősítésekkel. Innentől kezdve egy kormányhatározat kb annyit ér, mint egy wcpapír.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.