A héten talán kitart az 1600... Augusztus már a 15xx szint. Ez már tényleg a legalja. 1700 körül is 10.000 eladóra van 1900 vevő a könyvben. Vezetőség meg hallgat, mint a sír
1690... és a 10es könyvben még itt is 3x annyi eladó mint vevő.... 1690-es szintnél... hahó, Gellért... a qrva anyádért hallgatsz mint xar a gazban??????
A páciensen őrdögűzést kell végrehajtani! Ha ez lefolyik már meggyógyúl. Tegnap MP azt mondta, hogy vissza kell fizetni a "tartozásuk" a cégeknek. Ezt úgy nem lehet, ha bezárják. Szóval szerintem hagynak itt mindenkit. 1 évig kevesebb haszon, befizetik a büntit, majd mehet minden tovább. Addig is az árfolyam az ördögűzés lefolytatására esik.
de rice okos, tapasztalt ember vagy h mondhatsz ilyet h a kicsik adják 5000 óta? Ezt kurvára nem értem a mondandódban, mikor bárkinek lehet nagyoibb pakja, akinek nincs jelentési kötelezettsége, mondjuk olyan mint te, aki szerinted kicsi, de azért közel se az és ő adhatja vagy akár brókercég, de nem kicsi, akinek mondjuk van 5-30 ezer darabja, mert az a kicsi, te nem kicsi vagy, csak annak mondod magad, de mondjuk lehet olyan h valakinek van 100 ezer és apránként adja....(de ő nem kicsi)
1730ra betettem eladásra 4550 darabot. Elnézést mindenkitől, de ez mostanában megugorhatatlan feladat felfelé. Alatta lehet tovább okoskodni a kisbüfiknek...
Na itt követed a legnagyobb hibát: ,,Elveszett a bizalom és örökre bekategorizáltam ezt a szart a speka papírok közé." Magad sem bízol a papír sikerében már, de azért égeted a pénzed.... nem értelek...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.