Ha nem ma, akkor holnap... Emelkedésre képtelen, semmi erőt nem mutat a vételi oldal. Az elmúlt egy hónapban 1x tudott 2000 ft felett zárni. (2010 ft) Az 1800 most még fogja. Kérdés, hogy meddig...
Ritka lapos nap volt ez ma . Szokásos reggel magasról indít aztán egész nap lent van . Legalább a tegnapi eladásomat sikerült 1800-nál visszavenni . Hogy lesz ebből megint 2000 felett ?
Ez igaz, a negyedéves jelentések kötelezőek, és a jogszabályi előírásokat természetesen be kell tartani. De a befektetői kommunikáció szerintem nem merül ki a kötelező minimum teljesítésében. Sok tőzsdei vállalat a kötelező jelentéseken túl is aktívan kommunikál például vezetői interjúk, befektetői prezentációk, stratégiai célok pontosítása vagy akár a részvényesi kérdések megválaszolása formájában. Ez mind hozzájárul a bizalom erősítéséhez. Én nem napi kommunikációt várok, hanem azt, hogy a meglévő részvényesek is érezzék, fontosak a cég számára. A bizalom hosszú távon ugyanúgy érték, mint egy jó negyedéves eredmény.
Előbb kirázzák a Fideszesek nagyobb arányú tulajdonlását a cégből. Szerintem ez még nem a mélyhullám a papírban, hiszen az alapítványi kiszervezéseket támadják.. Akár 1-2 évig is oldalazni fog a papír, aki gyors emelkedésre számít az nagyon téved. Lesz majd benne, de azt nem a kisbüfik orrára fogják kötni
Nem az zavar, hogy nem emelkedik egyik napról a másikra az árfolyam. Tisztában vagyok vele, hogy a tőzsde nem így működik, és én magán nem azért fektettem be, hogy két hét alatt realizáljak nyereséget. Ami viszont egyre jobban zavar, az a kommunikáció hiánya. A cég mögött láthatóan vannak komoly projektek és értékteremtő megállapodások, mégis a részvényesek leginkább csak a sajtóban megjelenő cikkekből próbálják összerakni a képet. Ez szerintem nem egészséges. A bizalom nem csak az eredményektől épül, hanem attól is, hogy a vezetőség rendszeresen és hitelesen kommunikál a befektetőkkel. Jelenleg nekem ez hiányzik. Olyan érzése van az embernek, mintha csak akkor mozdulna meg érdemben a papír, ha megjelenik egy nagyobb intézményi befektető. Jó lenne, ha a meglévő részvényesek is éreznék, hogy fontosak a cég számára.
Szerintem itt már bőven időszerű lenne egy vezetői kiállás. Ha valóban a piac teljesítménye számít, és a cég a saját kommunikációja szerint kormánytól függetlenül működik, akkor ezt a részvényesek felé is érdemes lenne világos, hiteles kommunikációval alátámasztani. A hallgatás most nem a bizalmat erősíti.
Hogyan lehet az hogy 2 vevő van a könyvben 1802-vel, és
12:41:55 -kor 4 apró kötés történik
egyazon pillanatban, de eltérő darabszámmal?
Technikailag ezt hogyan tudná megcsinálni akár 1 ember, 1
csapat, 1 robot?
Hogyan már? !
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260715/indul-a-yettel-vezetekes-szolgaltatasa-849790 A Yettel vezetékes piaci belépése nem önálló hálózatépítésre, hanem nagykereskedelmi együttműködésre épül: a szolgáltató a 4iG-csoporthoz tartozó 2Connect gigabitképes vezetékes infrastruktúráján kínál szélessávú internetet lakossági és üzleti ügyfeleknek. A konstrukció lényege, hogy a Yettel a saját márkája alatt jelenik meg a vezetékes internetpiacon, miközben a hálózati hátteret a 4iG érdekeltségébe tartozó infrastruktúra biztosítja.A megállapodás illeszkedik a 4iG és a Yettel tulajdonosa, az e& PPF Telecom Group között előkészítés alatt álló szélesebb infrastruktúra-partnerségbe is. Ennek keretében a 4iG távközlési leányvállalata stratégiai részesedést szerezhet a Yettel mobilhálózatát működtető Cetin Hungaryben, míg az e& PPF Telecom Group jelentős tulajdonrészt kaphet a 4iG vezetékes hálózati cégében, a 2Connectben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.