Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Csomi_1977 péntek, 09:50
Ok már pakolják a 16XX eladó oldalt . 
BigProfit
BigProfit péntek, 09:50
Előzmény: #97574  Kata726
Miniszterelnökünk bosszúhadjáratának végeztével meglátom majd én is....addig itt a bizonytalanság csak lefelé viszi...a kiszámíthatatlanság a legrosszabb, ami csak lehet egy papírnál....lásd pl. Opus...
Getup
Getup péntek, 09:48
Előzmény: #97575  Csomi_1977
Lehet meg vonzák a hulyeket vegyenek fordult majd delutan a jo hideg pince megint😅
HunSuccess péntek, 09:47
Én már vettem:)
Getup
Getup péntek, 09:47
Előzmény: #97574  Kata726
Sok sikert😉
Csomi_1977 péntek, 09:45
1705 . Érdekes . Etetés vagy történt valami ?
Kata726
Kata726 péntek, 09:45
Előzmény: #97573  Getup
Egy részét dobtam, 1800 közelében esetleg visszaveszem, ha meggyőzően emelkedne vissza.
Getup
Getup péntek, 09:44
Előzmény: #97572  Kata726
Eladtad Kata?
Kata726
Kata726 péntek, 09:43
Előzmény: #97563  HunSuccess
A forgalom 1/3-a én voltam....
Zsolesz2017 péntek, 09:43
Előzmény: #97567  OTP-TOP
Elolvastam a nyílt levelet, és több megállapításával egyet tudok érteni. Egy több mint 60%-os árfolyamesés után teljesen érthető a csalódottság és a bizalomvesztés. Szerintem a legnagyobb probléma jelenleg a kommunikáció hiánya. Sok információ ugyan nyilvánosan elérhető, de a befektetőknek kell különböző forrásokból összerakniuk a képet. Egy tőzsdei társaságnál ennél jóval aktívabb és egyértelműbb tájékoztatásra lenne szükség. A piac a bizonytalanságot bünteti, a hallgatás pedig csak tovább növeli a feszültséget. Senkinek sem érdeke, hogy a csalódott és dühös befektetők frusztrációja tovább nőjön, mert az már a cég és a magyar tőkepiac megítélésének sem tenne jót. Most talán minden eddiginél fontosabb lenne, hogy a vezetőség világos üzenetet küldjön a piacnak, és bemutassa, milyen konkrét lépésekkel kívánja helyreállítani a befektetői bizalmat és a részvényesi értéket.
Csomi_1977 péntek, 09:41
Előzmény: #97567  OTP-TOP
Tökéletesen igazad van . Nem posztolgatni kéne ,hogy itt voltam meg ott jelentéktelen országokban szándéknyilatkozatokat aláírva . Simán lehet az egész egy kamu is . Ha annyira király a cég akkor miért dobálják el a részvényt ? 
TomJerry86 péntek, 09:40
Csak az irany rossz..
Csomi_1977 péntek, 09:39
Ez csak arra jel, hogy pánik van és dobálja el . Csak tudnám ki veszi ? Igaz mikor 4000ről ment 3000ig akkor is ez volt 
OTP-TOP
OTP-TOP péntek, 09:38
Előzmény: #97520  Megbizhatoacs
A holding kitartó hallgatásából felsejlik egy momentum!
Jelenleg nem cél a (kis)befektetők megnyugtatása, az árfolyam támasztása, netán SRV indítása.
A kopasz Pinokkió választás előtti, nyugtatásra szánt nyilatkozata óta látjuk mi történt.
Írtuk magasabb árfolyamnál többen, többször, h.szeretnek olcsón venni..! Talán az állam is minél kedvezőbben szerezne nagyobb részesedést? 
Pár az elmúlt hetekben itt jogosan felmerült kérdés megválaszolatlan marad..
A piac bünteti a bizomytalanságot, látjuk. 50+1%, hogy a menedzsment sok dolgot tud már a jövőről. Érdekük lenne rövid távon a bizonytalanság?
Írta egy fórumtárs korábban, hogy Jászai talán inasba lett lehet téve..
Máskülönben megszólaltak volna már, pl. az elmúlt 3 hét kb.25%-os esése után.
Egy nagybefektető felé, aki a pálya széléről figyel már óriási kockázat, ahogy a menedzsment kommunikál vagy épp nem kommunikál a befektetői felé! Ki mer ilyenkor nagyobb pozíciót felvenni?
Amit pedig Fekete Péter gumicsontnak a terem közepére helyezett, hogy "Kreatív vállalat vagyunk stb." pillanatnyilag nem látszik!
Barátom már kreatívan védeni kellene az árfolyamot akkor, nem Ruszin Szendiket hetente engedni helyettetek nyilatkozni, általánosságokat puffogtatva. 
Tudjuk, extra titkos infók keletkeznek, nem lehet még nyilatkozni sem. Talán picit értjük, most ez az érdek(etek)..
A menedzsment prémium kifizetései javasolt lenne részvényár változáshoz is kötni.
Nem pedig a befektetők f*szával verni a csalánt! Az árfolyamváltozás jelenleg -66% circa 7 hónap alatt. 
Végül is ez is teljesítmény. Valahogy csak összehoztátok!
Nálunk a cégnél, mérhető teljesítmény alapú a bónusz kifizetés.
Reméljük sikerül nektek is ezt megugrani a jövőben. Ha máshogy nem, akkor részben nagyobb állami befolyású koprodukcióban a hosszútávü részvényesi értékteremtés [ha már oly divatos ez a lózung a hazai BÉT cégek vezetői részéről] érdekében.
Igyekezzetek srácok, nehogy a végén tüntetés, vagy nagyobb baj legyen a vége. 
Sok kisemmizett befektető lett általatok, aki nem bírta cérnával.
Igen, ezerszer hallottuk: a cég előtt álló lehetőségek, a hazai és EU-s védelmi potenciál kitűnő, a fejlesztésekhez magas know-how, szakember gárda áll rendelkezésre, előremutatóak a megbeszéléseitek, bla-bla-bla..
Azonban több, mint 60%-al ér kevesebbet a papír, mint November környékén.
Mi profitért járunk ide, nem szándéknyilatkozatokért vagy mellébeszélésért, hallgatásért!
Nem bánnánk, ha nyár végére 4.000 Ft-hoz állnánk közelebb, nem pedig 1000 Ft-hoz.
Elég ritkábban ránézni az árfolyamra a  nyugalom érdekében🙂
Kellemes hétvégét!

Getup
Getup péntek, 09:37
Előzmény: #97561  Sehmet
Te ezzel csodalkozol?? Aki fent 100millaert lassan üres a szamlaja..
alma131313 péntek, 09:36
Azért ez a kisrészvényesek semmibe nézése , hogy a cég látva a folyamatos lefelé mozgását a papírnak , semmiféle tájékoztatást nem tart szükségesnek felénk ? Legalább azt mondaná , hogy HAJRÁ ! Na jó ezt viccnek szántam ! DE szégyen !
Csomi_1977 péntek, 09:36
Előzmény: #97560  TomJerry86
Ez eleve egy bóvli . Nem hiszem el,hogy a cég nem látja mi történik . A befektetői bizalom eltűnt .  Ahogy vesz valaki már lejjebb is megy . Én kivárom a nyár végét mert hiszek a csodákban meg ki tudja mi lesz 
HunSuccess péntek, 09:36
Fel óra alatt 40 milliós forgalom. Az jó jel!!
Getup
Getup péntek, 09:35
Előzmény: #97560  TomJerry86
Igen itt mar 20k csunya dolgot lehet csinalni..de 10k val...
Sehmet
Sehmet péntek, 09:35
Picike büfikék picike pakkjai nagy pánikban. 😁

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek