Értsd meg, hogy a cégek is vesznek tőzsdén kívüli kereskedésben. Talán a 4IG is vett már régebben. Tőzsdei vezérek is adnak, vesznek így. 1ik cégük eladja a másiknak, stb., vagy másik vezértől nagy pakkot megvesz 1 vezér. Azt bünteti az MNB ha nagy pakkot adok-veszek magam, mert megtéveszti a nagy forgalom a befektetőket. Toka egész eddig azt írtam, hogy a gyűjtősre menne. Tudom, hogy először pénz kell. Egyébként megcsinálják, mert minden cégen belül marad, csak az a kérdés az MNB nehogy támadjon ez miatt, mert levelemre nem válaszoltak. Na jegeljük a témát.
Nem az otc a gond....a tbsz re nem lehet atrakni....a gyujtosre is csak penzt lehet azt ott lehet venni rv..-t.....a nem gyujtosre meg semmit....most már presszózok nem vagyok otthon. ..
De az tőzsdén kívüli papirokra vonatkozik. Az OTC nem egy választás hogy vagy a tőzsdén végy máshol adok veszek. Ami reszveny a tőzsdére van bevezetve, azzal ott tudsz kereskedni. És Neked olyan van.
Megírhatnád, hogy pontosan miért nem lehet. Van tőzsdén kívüli kereskedés. OTC üzletnek hívják.Pont azért, hogy a kereskedést ne befolyásolja. "OTC piacok előnyei
A tőzsdén kívüli piacok előnyei között megemlíthetjük a következőket:
Kereskedelmi platformot kínál olyan kisebb
és kevésbé likvid vállalatok számára, amik nem jogosultak a hagyományos
tőzsdei bevezetésre például családi vállalatok vagy más kisebb
vállalkozások.
A befektetők és a vállalatok számára egyaránt
költséghatékonyabbak az OTC piacok, mint a szokásos tőzsdék, mivel
alacsonyabb az új kibocsátások költsége és alacsonyabbak a befektetők
kiszolgálási költségei.
A szerződési feltételek a felek igényei szerint rugalmasan alakíthatóak."
Én emlékszem cégre (lehet freesoft, vagy 4IG, de nem biztos) hogy határidőt kötött a saját részvényére és azt OTCén kötötte át, meg talán vettek is. Több cég is vett tőzsdén kívüli kereskedésben saját részvényt. Aki tudja a pontos választ az írjon erről. 1927ft
Persze, hogy idei nyitás lenne, tehát gyűjtőév. Átkötést már lebeszéltem és meg tudják csinálni, de az MNBnek jelenteni kell a kötésem. Igazából senki nem látná és senkit nem tévesztene meg, mert a forgalomban nem jelentkezik. BT55 Már 2 hete írtam és néma csend... Miner tőzsdén kívüli kereskedésben adnám-venném. Gaba2011 Igen, hogy növekedési fázisban van a cég és arra költik, stb. Tipikus terelő szöveg. 1926ft
Nejem azt mondja akkor sem lehet.O a csalad esze.Amit szerinte tud az az hogy ertekesiti majd azzal a penzel nyit egy tbsz-es ott visszaveszi.Ha gyors akkor par percig van piacon kivul.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.