Szerintem nem lesz az 1-2 hónap! Véleményem szerint a háttérben jóideje megy a tervezés, kidolgozás,egyeztetés!Ezért is a csend!Mint írtam a napokban,nincs idő már új védelmi ipari cégeket összerakni ezen pénzek lehívásához!(Több év kellene ehhez, a SAFE pénzek lehívhatóságához, 2027.június végéig konkrét projektekre kell leszerződni, máskülönben ugrik a SAFE pénzek jelentős része!)Márpedig a vállalt mértékű GDP arányos,védelmi ipari költéseket, csak belső forrásokból, nem tudjuk teljesíteni!
Lenne 1 kérdésem. Aki tudja kérem válaszoljon, mert az MNB 2 hete nem válaszol. Az szabályos ha a számlámról tőzsdén kívül átkötök 1 nagyobb mennyiséget TBSZre? Ezzel nem befolyásolom a piacot és nem kell eladnom és vennem, mert azért büntethetnek, ha nagy mennyiséget pörget át valaki. Szerintem a SAFE pénzeket lehet vizsgálja még 1-2 hónapig a kormány. Úgy gondolom, hogy lesz, de lesznek átalakítások is, de a nagy része majd megvalósul. 1923ft
Eddig igy volt. Teljes bozonytalan a papir. Tartom a pozim nagx minusszal, eddig azt hittem 2000-2400 lesz az alja, legrosszabb esetben mondtam 1800at, de mivel a tisza hypenak vege es jon a nyar, meg akar ez ala is mehet. Egeszen addig amig nem lesz vegre valami konkretum. Kitartast!
Nekem meggyőződésem, hogy meglesz a SAFE! A háttérben a kormány a 4iGval egyeztet a felhasználásról, annak módjáról, körülményéről, feltétel rendszeréről… tisztázzák a jogi hátteret stb. Gondolom ez jogos elvárás az EU részéről is! És mikor minden rendben lesz, jönnek a bejelentések, addig nyilván hírzárlat! Gőzerővel folyik a munka, de ebből nem látunk, tudunk semmit! Nekem ez a logikus, ezért nincs SRV sem! Szerintem…
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.