Meglátjuk mi lesz 10.00. Ez a 1 300 M rengeteg pénz, még ha 2035-ig szol, de a 4iG nem változtat semmit. Most pánik van, mai napi esés még kihúzom, hosszú még a nap és jovo héten is felkel a nap. A cég marad és nem a kormány vagy MP szabja meg kell e múhold vagy akármi.
"Tenyleg ilyen szar a ceg es egy gigantikus lufi volt? " Igen, az. A 4ig portfólióban kb az egyetlen valós értéket képviselő és teremtő elem az ONE. Ezt
részt a 4ig hitelből tudta finanszírozni, ami tartozásból - kb 360
milliárd forint - még kb. 80-90% fennáll, tehát az gyakorlatilag most is a hitelezőké, és
az is marad a teljes futamidő végéig, tervezetten még kb 12-15 évig.
Én is erre tippelek,abszolult filmszínház ! Nem tudom jogi értelemben ,hogy lehetne egy ilyen szerződést felmondani . Gondolom vannak benne apró betűs részek is . Lehet nagyobb a bukta mint végrehajtani .
Azt nem tudom figyelitek-e hogy ilyenkor Rice eltűnik. Majd 2000 felett jön a győzelmi jelentés, a "na ugye", ami elég vicces az év végi 4100as záró vagy az "5-6000-t várok" függvényében. Sebaj, arra is lesz magyarázat, vagy kitiltás...
mert MP tegnap kijelentette, hogy a 4ig tekintse tárgytalannak az 1300Mrd-os keretszerződést, és a mostani 38MRD-s előleget sem fogják kifizetni. És ráadásul 10-kor ismét bejelentés. Én addig nem merek venni.
fent van MP facebook oldalán a tegnapi átadás-átvétela számla április 13-i - május 13-i fizetési határidővel, melyet elsőkörben RSZR május 30-ig átütemezett!!!!!!Tehát ahogy mondtam tegnap a Tisza már tudott a szerződésről, mégsem kommunikálta kifelé csak akkor amikor a HVG megszellőztette a dolgot!!!!A szerződés a safe-el kapcsolatosRSZR az arabokra értette amikor azt mondta hogy nem NATO tag is van a tulajdonosok között! (aki egyébként jelenleg nem is tulajdonos egy nyilvános tőzsdei cégben) Színház a népnekl és a közösségi médiának MP-nek úgyanúgy fontos a SAFE - tudja hogy az elköltésében kötve van a keze
Nézett valaki részvénykönyvet a kögyűllésen? Kik azok az a közel keletiek akiket mindig említ? A Mubadal csak befektettet, nem? és majd 1,5 %-ot kaphat. "Tulajdonszerzés: A hitel átváltásával a Mubadala 1,5%-os részesedést szerez a 4iG Nyrt.-ben, a részvények konverziós ára 4022 forint." Akkor ki a tökömre céloz mindig? Jászai alapjaiban lennének?
Ismervén ezt a szemét papírt(ami már egyszer padlóra küldött!), hamarabb vissza kell venni, mint gondolnád. Egyébként is hagytam még 40%-ot, csak a többiről beszélek. Meglátjuk, május vége fordulat lehet, kérdés, hogy honnan.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.