Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Rellim
Rellim hétfő, 11:29
Előzmény: #92398  Kata726
Szuper!
Most hogy ezt tudjuk, máris szebb a napunk! :)
Örülök, hogy beszéltünk, a személyeskedést részemről lezártam.
Ha a részvénnyel kapcsolatban van meglátásod, azt örömmel olvasom!
Csomi_1977 hétfő, 11:25
Előzmény: #92390  jofej
Január óta van ez az árfolyam mozgás . Sehol se volt akkor még MP. Mióta 4800-ról folyamatosan esik és néha értelmetlen mozgás van az árfolyamba azóta van ez . 
Kata726
Kata726 hétfő, 11:18
Előzmény: #92397  Rellim
Jajj, meg most mi lesz nekem nem rémlik. 7 éve vagyok a 4igben, a számok alapján nem azr látom, hogy rosszul jártam volna. Álltam már jobban is, de azért egy "hangyányit" előrébb tartok, mint ha csak állampaíroztam volna, de a nagy sztár Otp-t is lenyomtam. Nálam ez a helyzet.
Rellim
Rellim hétfő, 11:12
Előzmény: #92395  Kata726
Miért kellett volna hozzátennem???
(Ezt én eddig sem titkoltam)
Én is örülnék a magasabb árfolyamnak, csak már nem építek a vágyálmokra.
De ha már itt tartunk, a te mai megnyilvánulásoddal mi a helyzet?
"Jajj, az opus megy, a 4IG meg nem, most mi lesz?"
Elszámítottad magad? :D 
Audax1 hétfő, 11:10
Előzmény: #92394  Kawaszabi77
Nem megy az olyan gyorsan Szabi! Előbb a buli(k), majd utána váltanak rendszert vagy mit.
Kata726
Kata726 hétfő, 11:06
Előzmény: #92391  Rellim
Az elfelejtetted hozzátenni, hogy az egész komment "a magasan vettem, nagy virtuális bukóban ülök és kezdek nagyon türelmetlen lenni" érzés égisze alatt íródott...
Kawaszabi77 hétfő, 11:03
Rendszerváltás mikor lesz?Szóljatok majd,nem akarok lemaradni én se!!Meg akkor szólok a gyereknek is!
jofej hétfő, 11:02
Előzmény: #92392  Rellim
... de eladó is csak 2882 darab van.
Rellim
Rellim hétfő, 10:59
Jelenleg az 5-ös könyvben 689 db papírra van vevő összesen.
R: 2320
Forgalom 42 milló.
Rellim
Rellim hétfő, 10:55
Előzmény: #92385  rice2
Azon nem lepődtél meg, hogy 4965-ről lejött 2000 alá?
A papír szarik a meglepődésre... Mindenkiére.
Az írásodban pedig kurva sok a "HA" 
Ha jönnek...
Vagyonvisszaszerzés bélyege?
Nem vagyok biztos benne, hogy tök jó ez a csend a 4IG körül.
Opus-t basztatják vele, hamarabb lesz tiszta a kép.
Ezt tarthat így akármeddig...
A 4000 árfolyam pedig csak egy kamu / speka  felhúzás volt. Beszopattak jópár befektetőt. 
Amilyen gyorsan ment fel, ugyanolyan gyorsan is jött vissza.
Mióta baszakszik itt 2000 környékén? Esze ágában sincs felfelé menni. Már a spekik sem mozgatják, 50 db-okkal állítanak be árfolyamot 
Kb itt az ára a papírnak.
Abban egyetértek, hogy a jó jelentés húzhatja az árfolyamot. Lassan.
Meg persze az is, HA valami bejön abból, ami mostmég HA. Mert ugye semmi sem biztos.
Hozzáteszem, hogy én így látom, ebből semmi sem biztos.
jofej hétfő, 10:52
Előzmény: #92387  Csomi_1977
Nem a bizalommal van baj, hanem MP kiszámíthatatlanságával. Nem tudjuk, hogy a bosszú, az ego vagy a realitás (esetleg a pénz) fog-e győzni. A bátrabbak csipegetik, az aggodalmaskodók adogatják, most egyszerűen kivárás van.
jofej hétfő, 10:45
Előzmény: #92381  Rellim
Az biztos, hogy nem itt lesz az árfolyam egy fél év múlva. Vagy sokkal magasabban, vagy sokkal alacsonyabban lesz, minden a 4ig sorsától függ. Én a megegyezésnek adok sokkal nagyobb esélyt, komoly emelkedésre számítok rövid időn belül.
BigD21 hétfő, 10:44
Számomra teljesen nyilvánvaló, hogy a háttérben nagyon komoly tervek, elképzelések vannak, amik nem Magyarországra, hanem nemzetközi szerepre szánnak! Amit látunk, az bőven túlmutat a magyarországi eseményeken!
A vállalat láthatóan egy óriási strukturális és stratégiai átalakuláson megy keresztül, amelynek célja a nemzetközi szintű növekedés és a tőkebevonás.
A háttérben zajló folyamatok és a 2026-os fejlemények:
  • Új Irányítási Modell (Holding Struktúra): A 4iG 2026 januárjától stratégiai befektetési holdingként működik tovább. Ez a szétválasztás (stratégiai irányítás vs. operatív működés) arra utal, hogy a cégcsoport már túl nagy és komplex a korábbi irányításhoz, és felkészülnek a komolyabb nemzetközi tőke bevonására.
  • Stratégiai Nemzetközi Megállapodások: 2026 márciusában és áprilisában több jelentős, hosszú távú nemzetközi együttműködési megállapodást írt alá a 4iG, többek között űr- és védelmi ipari területen (pl. amerikai cégekkel, Northrop Grumman).
  • Távközlési Infrastruktúra Konszolidáció: A 4iG stratégiai partnerségre lépett az e& PPF Telecom Grouppal, ami a hazai vezetékes és mobilhálózatok integrációját célozza, akár 1 milliárd eurós értéknövekedést remélve a 2026-os tervek szerint.
  • Átszervezés és Fókusz: A 4iG nem fizetett osztalékot a 2025-ös eredmény után, a 2026. áprilisi közgyűlésen pedig átfogó átszervezésről, saját részvény-visszavásárlásról és tőkeemelési keretről döntöttek. A cél a pénzügyi stabilitás növelése és a növekedés finanszírozása. 
Mit jelent ez a "tervek" és a "vég" vonatkozásában?
  • A "tervek": A 4iG célja egyértelműen a régiós/nemzetközi távközlési és védelmi ipari szereplővé válás, jelentős állami hátszéllel és stratégiai partnerekkel.
  • A "nem látjuk a végét": Bár a növekedés dinamikus (2025-ben az EBITDA 19%-kal nőtt), a hatalmas akvizíciók és az átalakítások (pl. holdinggá válás, CETIN-integráció) hosszú távú folyamatok, amelyek kimenetele nagyban függ a nemzetközi tőkepiacoktól, az európai űr- és védelmi ipari trendektől, valamint a hazai gazdaságpolitikai környezettől.
Összességében a 4iG egy "készülőben lévő" óriás, ahol a strukturális átalakítások még folyamatban vannak.
Csomi_1977 hétfő, 10:40
Előzmény: #92385  rice2
Ennek mindenki örülne , de szerintem az elmúlt hónapok árfolyam mozgása miatt a befektetői bizalom eltűnt a részvény mögül. Egy több napos 2-5%-os emelkedés kéne legalább a bizalom visszaszerzéshez .
Grandma hétfő, 10:39
Én csak egyetlen egy okot látok arra, hogy nem nő az árfolyam, az az, hogy Magyar Péter annak idején eladta, és most ő lett/lesz a miniszterelnök. Más ok ilyen jó cégnél nem lehet arra, hogy nem nő az árfolyam. Ha valaki megnézi, hogy kik lesznek a miniszterek, abból is látszik, hogy MP okos, intelligens, és jót akar az országnak. Nem fogja a 4iG-et tönkretenni, az nem áll az ország érdekében. Most mindenki valami nyilatkozatra vár valakitől. Majd annak is eljön az ideje, és akkor biztos, hogy emelkedni fog az árfolyam. Addig meg kitartást mindenkinek. 
rice2 hétfő, 10:35

Én azon nagyon meglepődnék. 3 hónapja még 4e felett volt.
Ha MPvel beszél Jászai és megy minden tovább, utána akár 3 hónap alatt vissza is mehet 4e körüli árfolyamra. A jó jelentések és a leendő hadiipari, űripari fejlesztések ezt majd támogatják és persze a SAFE.
Ha jönnek az EUs pénzek azok meg a következő évek informatikai fejlesztéseit fogják kegyetlenül növelni.
Szép évek elé nézünk, de kedélyeket nyugtatni kell. Ha kivilágosodik mindenkinek a cég jövője, hatalmas rallyk jöhetnek. Nagyobbak mint tavaly, mert azóta a cég sokat fejlődött és sokkal többet ér.
2330ft 38milla Olcsó és akciós az árfolyam!!!
Vagyonvisszaszerzés bélyege van most az árfolyamon. Olyan vagyonokat kell lefoglalni amik olyan támogatások mint Fási Zsüli 100milliója, stb. vagy eltitkolt jövedelmek a túlárazásokból, srb.
Nem olyat ahol a pénz 1 cégben van és az állam is tulajdonos, sok embert foglalkoztat, adót fizet, stb.
sprint53 hétfő, 10:35
Előzmény: #92383  Kata726
Talán, a srszv. vásárlására ugrottak a spekák odaát.
Kata726
Kata726 hétfő, 10:29
Nem sietek sehová, csak pl az opus fényében furcsállom, hogy itt meg semmi. Mindkettő NER bélyeg alatt fut, Lölö reflektorfényben, JG nem, mégis opus szalad, 4ig nem. Csak érdeklődtem.
nyugdijas hétfő, 10:26
A vagyon visszaszerzéssel azt gondolom, hogy nem lesz, nem lehet olyan forro mint ahogy azt sokan szeretnék. Nagyon praktikus okok miatt. Sz olyan cégek mint a OPUS vagy a 4iG, melyek sok embert foglalkoztatnak vagy kiemelkedoek a saját teruletukon / 4iG értem, nem az OPUSt /. nem lehet csodbe vinni mert MP érdeke h a gazdaság minnél hamarább fellendujon és akár hogy is van az OPUS itt van és 60 000 embert foglalkoztat. A bankokat, MBH, Gránitot meg azért nem lehet, mert az egész bankrendszer megrendulne és a forint talán 500 / 1 Eurohoz. Ahol valamit MP csinálhat az ott lesz, ami nem fogja nagyon befolyásolni a gazdaságot, tehát  Matolcsykat, Vollnerket, Rogánokat, Tiborczokat , ingatlanvételeket, Balasikat és hasonlokat, van beloluk rengeteg ahol lehet intézkedni és a gazdaság és a Forint nem érzi mog, sot . No és persze a jovo kozbeszerzések sokkal olcsobbak lesznek. 
Rellim
Rellim hétfő, 10:20
Előzmény: #92375  Kata726
Kb ugyan itt lesz még a papír fél év múlva is.
Teljes érdektelenséggel néz szembe.
Nulla forgalom.
Egyébként, mindig azt hangoztattad, hogy ráérsz. Mi ez a nagy sietség? 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek