Szia maradj! Kellenek a kiegyensúlyozott hozzászólások. Egyébiránt: a hozzászólásod első mondatának utolsó 3 szavát elolvasom, máris képben vagyunk a média működésével! :):)
Azzal lehet magyarázni hogy Budapest mindig is kommunista fellegvár volt és az is maradt a mai napig is, csak mindig más néven futnak/ Mszmp,Mszp, Dk, Tisza/ . Nem hiába lett a Dk-nak 1%-a a választáson, mert átálltak a Tiszához ahonnan a koncot remélik, különben a Tisza is alulmaradt volna a Fidesszel szemben, még így is hogy a fiatalok divatpártot csináltak belőle !
Minek vitatkoztok, ha lehet verekedni is? Engem inkább az érdekelne, hogy hol fog zárni ma? Marad a dupla alj, vagy alá megy? Véleményem szerint ez dönti el a trend irányát.
Labdába csak olyanoknál lehet rugni mégha értelmiségi is - húú, de nem teszik nekem ez a kifejezés - ha befogadó képesség, ha nincs lehet hatszáz diplomád azzal sem jutsz sehova sem!
Erős szavakat használsz. Senkire sem mondtam, hogy nem ember, de nem mindegy mit élt meg és milyen környezetben egy 18, 20, 22 éves fiatal, aki még soha nem dolgozott és a akiknek a "ruszkik haza" a mihazánk, és így tovább, de nincs kedvem itt képzést tartani senkinek sem. Mindenki az csinál, azt gondol, amit akar.
Ne haragudj , de azért itt egyik oldal sem lehet túl büszke, a Tiszás oldal ugyanúgy nagykanállal ette meg a kiugrott Drebin százados meg Gundalf meséjét, ami ugyanakkora szándékosan legyártott propaganda baromság volt, mint az ukrán aranykonvoj meg a szerb robbanóanyagos hátizsák. Alap szerintem, hogy értelmes és tájékozott ember kb semmit nem hisz el egy választási kampány utolsó 30 napjában előkerülő hatalmas "leleplezésekből". Sajnos a magyar társadalom túlnyomó részét úgy etetik ahogy akarják, mindkét oldalon.
Erre annyit azért hozzátennék, hogy 17 éves a fiam, de igencsak tájékozott. Nagyon sokat olvas, és foglalkozik politikával, utánanéz mindennek minden oldalról, és sokat beszélgetnek róla. Határozottan nem értek egyet azzal, hogy ha még nem dolgoztál, akkor nem vagy ember, és ne is szavazz, mert nem tudod mit csinálsz. Sok 50-60 feletti ismerősömet körözi le a mai fiatalság (egy része) tájékozottságban, még ha nem is értek vele egyet én sem sok mindenben. Arról nem is beszélve, hogy nekik nem gond ha nem csak a magyar sajtóból kell tájékozódni....
Buta, tájékozatlan emberek jellemzően a volt kormánypárt mögött voltak, mert ők voltak könnyen megvezethetők a propagandával, az üres lózungokkal. Vagy mivel magyarázod, hogy Viktor Budapesten, ahol az értelmiség tömörül, soha labdába nem tudott rúgni?!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.