Amíg nincs puszi vagy legalább egy kézfogás MP-vel csorgás várható szerintem. De mit tudjuk MP is nagyon szereti a pínzt gyűjteni, mint a politikusok általában... csak legyetek bátorak és dől a lé nekünk is..:)
Részben vannak a 4iG tulajdonában felvásárolt gyártó cégek, azaz van gyártó kapacitás. Ilyen a RÁBA, az N7 Holdingtól átvett gyártó cégek, a Rotors&Cams stb. Részben gyártói infrastruktúra fejlesztést is célozna a hitelfelhasználás, azaz új gyártói kapacitások is épülnének ki. Mivel a hazai gyártás és termelés erősítése lenne a cél és nem eszköz vásárlása valamilyen más hadiipari cégtől vagy országtól, mit például a románoknál, ezért szerintem a hitel hasznosulása jobb, illetve az EU és a NATO szempontjából is kedvezőbb, hogy plusz gyártókapacitás kerül kiépítésre jelentős európai hadiipari cégek közreműködése mellett. A folyamatos megrendeléseket pedig pont a nemzetközi tulajdonos partnerek biztosítják.
Ha jönnek SAFE pénzek azt 4IG kapja meg? Részben vagy egészben? Mit fogunk gyártani? Van már 4IG - nek fegyvergyára ahol ezt a pénzt be lehet tolni? Kinek tudjuk majd eladni a portékát amit elő állítunk? Ha valaki ezzel képben van, szívesen venném.
MP-nek az ijesztgetés, a fenyegetőzés addig volt fontos, míg ezzel sok embert maga mellé tudott állítani és megnyerte a választást. Kormányon már nem lehet érdeke, hogy a sok adóbevételt hozó cégeket szétverje és mielőtt nekem támadtok a 4ig már az idén is komoly nyereséget fog termelni, a jövőben pedig még többet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.