Sokan így vannak vele.Oké,hogy irónia,de azért csak felfelé várnánk,nem a még nagyobb esést várjuk már. Jászai is azért szólhatna most már valamit,vagy van annyi pénze,hogy meg tudná állítani az esést.
Irónia... Az ilyet már kínjában csinálja az ember. 8,36 % mínuszba vagyunk. Csak ma. Mi a fasznak lehet itt drukkolni?! Tört volna el az újjam, mikor ebbe a szemétbe belevettem! R: 2575
Ilyen kis közkéz hányadnál oda rakják ahova akarják, láttuk ezt tavaly is. Szerintem ki van ez találva...a db szám begyűjtése a fő szempont, mint a Rábánál.
Ha jól értem az index cikket Tarr Zoltán és a Tisza már tervezi a MOL eladását külföldieknek . Ha a MOL nak a vezetőséget szétverik vajon mi lesz a 4ig sorsa ? Lehet tényleg megkezdték a felvásárlását már a 4ig-nek ? Ezért nyomják le ?
Azért megnyugtató, hogy a papír képes volt stabilizálódni itt 2600Ft környékén..... a következő 7-8%-os esés előtt... ( Bocs, ezeket már csak kínomban írom)
álom,álom mutyi részvény nem emelkedik a verbális óhajokra nem lesz zseton ennek a kormánynak,ha nyer sem ha veszít,akkor nem ez a szar ,mutyi cég kapja a zsetont vagyis lassan vége a dalnak
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.