Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
jofej csütörtök, 15:14
Előzmény: #88694  SilentMode
A kormánynak vissza kellene mondania a SAFE-t és bejelenteni a SAFE helyetti B tervet.
Ahham csütörtök, 15:12
Előzmény: #88694  SilentMode
Viktor használhatja arra az ukrán hitel stopolását? Azé a hitelét, amibe a magyarok amúgy sem szállnak be. Az kevésbé gusztustalan?
hun4ever csütörtök, 15:08
Előzmény: #88676  sonos
Egyetértek Veled, mindenki választási parázik, de a lányeg ott van amit Te, Rice, meg orbitalis írt:
Safe hitel lesz, ha nem akkor lesz helyette más
USA nagyon jü kapcsolat és fegyvert, mini atom erőművet akar eladni, mi meg venni, a miből meg majd elválik
copyright rice,orbitális: ha MP nyer (ha!!..), akkor sem érdeke szétcseszni semmit, max odadörgölőzni ahol a lóvé van vagy amin keresztül jöhet. Emlékezzetek MOL OTP milyen ejtőernyős pozikat adott ide is és oda is, kellő szerénységgel, de 4ig is hasonló kaliber. 
A telko üzletág is pörög itt nem is kicsit: broki haver látott egy-két nagyobb vállalati skalpot: üzleti előfizetés nyugati országrész 3 éves szerződés xezer kártya, tenderben iszonyú agresszív árazással mennek.
Farkasfű: mégha sokan nem is kedvelik, de a chartjai lidércesek: januárban 2340 körül húzta az alját, felhívva a figyelmet, hogy 1920 alá nem mehet, illetve jelezve, hogy 7200-ig is elemehet, őt figyeljétek, ne a felélénkült eretnekeket, meg a beteg lelkű irigy követőit. hajrá Magyarok, hajrá 4ig
Toka csütörtök, 15:03
Előzmény: #88692  jofej
Szerintem ha jön akkor visz...Cui prodest?
FTZS csütörtök, 15:02
Előzmény: #88689  Ahham
Azért ahhoz képest hogy egy csomó mindent nem kapunk meg azert, csak jutottunk otrol a hatra. Mi lett volna, ha a minden kamu ok nélkül visszatartott keretek megjonnek, attól az Uniótól, ahol mint tudjuk a nulla szinten van a korrupció 
SilentMode
SilentMode csütörtök, 15:01
Előzmény: #88692  jofej
Hoz. Ez 1000%
SilentMode
SilentMode csütörtök, 15:00
Előzmény: #88689  Ahham
Az a gusztustalan, hogy azt hiszik, hogy van joguk ahhoz, hogy politikai célra használják ezt az eszközt. 
Mi a garancia arra, hogy bárki más jobban használná fel. 
Semmi.
Csomi_1977 csütörtök, 15:00
Előzmény: #88687  rice2
Bocsáss meg nekem de tavaly is irogatta mindenki az 5000et . Erre meg ez van .  Az hogy hol kéne lenni azt elhiszem . De ez itt van . És esik . Január óta . És senki nem tudja miért . 
jofej csütörtök, 14:59
Előzmény: #88688  FTZS
Jön az alelnök áprilisban, talán hoz valami ajándékot is.
tschi- csütörtök, 14:59
Előzmény: #88673  Yoakedvem
Azért ez milyen már :))))
Portfolió: "Bár a választások előtt a médiában egyre gyakrabban jelenik meg az úgynevezett „Tisza-trade” narratíva, és a Medián tegnap publikált közvéleménykutatása után a devizapiacon valóban látszott reakció,a 4iG árfolyamának későbbi esése időben és piaci viselkedésében sem illeszkedik ehhez a narratívához."
Telex: "A kormányközeli 4iG részvényeinek zuhanása valószínűleg nem független a közelgő áprilisi választástól – már csak azért sem, mert hasonló folyamatokat lehet tapasztalni a többi nagy NER-es cég részvényeinél is."
A Telex már Origó szinten van, csak az ellenzéki oldalon... Egyszerű szócső... 
totoro
totoro csütörtök, 14:58
Előzmény: #88687  rice2
Ha bukik a Fidesz akkor a 4IG szarban lesz, és ilyen 2023-as értékítéletekkel kitörölheti a fenekét mindenki. Ha megszűnnek a túlárazások az ingyen hitelek, és a haveri összejátszás az állammal amiken ezek a cégek felemelkedtek akkor a 4IG nemhogy esni fog, hanem szakadni.
Ahham csütörtök, 14:57
Előzmény: #88686  SilentMode
Mi abban a gusztustalan, h félnek tőle, h Viktor barátunk nem arra használná, amire kéri? Amikor tudjuk, meg az EU is, h egy szavukat sem lehet elhinni. 
FTZS csütörtök, 14:57
Előzmény: #88685  jofej
Szerintem van B terve a kormánynak. Nem lennék meglepve, ha pl. Amerika biztosítana keretet.
rice2 csütörtök, 14:54
Előzmény: #88666  feel

Na ez a cikk nagyon fontos, ha mögé nézünk.
2023.07.03-én íródott, amikor az árfolyam 687ft volt. 
Jászai nyilatkozata szerint "szeretnénk elérni, hogy a piaci kapitalizáció megközelítse a valós cégértéket,
ami konzervatívan is a jelenlegi részvényárfolyam három-négyszeresét jelentené"
Tehát Jászai szerint a konzervatív cégérték min. 2100-2700 közé esik 2023ban!!!
Ez gyakorlatilag az akkori informatika és az akkori telekommunikáció!!! Azóta az informatika is nagyot növekedett, külföldön is megjelent és itthon is még jöttek kisebb informatikai akvik is.
Telekommunikációt átalakították és nyereséges (akkor még veszteséges volt) és jöttek kisebb akvik is.
Talán 3-4 hazai akvi is jött és megjelent a cég Észak-Macedóniában is. Tehát a telekommunikáció is nagyot növekedett, sőt még komoly díjemelések is voltak és több állami szereplő is érkezett az ONEhoz.
Kijelenthetjük, hogy ha Jászai szerint a cég 2023 nyarán ért kb.2400-2500ft-ot konzervatív árazás szerint (alacsony árazás szerint), az most jóval 3000ft feletti szinteket jelentene, a Telekommunikációra és a hazai informatikára!!! Ezért írogattam én is többször, hogy a hazai telekommunikáció érhet 3000ft felett részvényenként!
Ezért írogatom, hogy nincs beárazva az űripar és a hadiipar. Hadiipari cégek mind 2023 után érkeztek!
Rheinmetallal alapított közös informatikai cég is utána állt neki termelni és informatikában a terjeszkedés külföldön is csak utána kezdődött és a rengeteg cégfelvásárlás a hadiiparban, köztük a Rába is. 
Rábát tavaly év elején én már írtam, hogy a céghez jöhet, de itt senki nem hitte, majd jött a bejelentés ősszel.
Tartom a véleményem, ha Jászai most nyilatkozna 1 reális árfolyamról, az kb. 5000 körül lenne konzervatív árazással és tuti, hogy a cég ezért vett 3400 felett részvényeket.
Azon is érdemes elgondolkodni, ha mondjuk 2023ban 2000 körül lett volna az árfolyam, akkor meddig mehetett volna a sok pozitív hír után és most hol lenne???
Tartom a véleményem, hogy 1 éven belül bőven 5000 felett leszünk, mert az eredmények az idei évben érnek be és a következő években folyamatosan javulni fognak. Én már ezt mondtam 3 éve is!!! 
2600 és 850milla
SilentMode
SilentMode csütörtök, 14:49
Előzmény: #88685  jofej
"A SAFE-t nem fogják elutasítani a választásig, mert ha nyerne a Tisza, akkor azonnal jóváhagynák."
Gusztustalan.
jofej csütörtök, 14:48
Előzmény: #88679  Hablony
A mai esés szerintem a SAFE hitel miatt van és nem a választás miatt. Tegnap jóváhagyták a francia és a cseh hitelt, már csak a magyar van függőben. Azt kellene megérteni mindenkinek, hogy a SAFE is csak egy hitel, vissza kell fizetni, csak a kamatozása valamivel kedvezőbb. Ha nem SAFE-ből akkor más hitelből lesz hadi fejlesztés, fognak találni hasonló kondíciójú hitelt ebben biztos vagyok, Ha mégsem, akkor kicsit kevesebb hitel, kicsit magasabb kamattal és indulhat a fejlesztés. A SAFE-t nem fogják elutasítani a választásig, mert ha nyerne a Tisza, akkor azonnal jóváhagynák. Ha a Fidesz nyer, akkor nem tudom, hogy mit lépnek, de a kormány addig nem tud továbblépni, amíg valamilyen döntés nem születik az ügyben.
orbitalis csütörtök, 14:45
https://invst.ly/1gdbu3
Ma400 2166Ft
Halálkereszt kialakulóban valahol 3100 körül.
2374-en van a kék támasz alja, alatta jön az újabb szakadás 18xx-ig.
Csomi_1977 csütörtök, 14:44
Előzmény: #88681  FTZS
Ezzen túl vagyunk . Választások után kapjuk meg . 
sonos csütörtök, 14:43
Előzmény: #88680  bub
Trumpnak egyetlen szent dolog a pénz! És ebben van pénz! A4ig pedig a kapu az EUba ahol nagyon jo arin el lehet adni a 2-5 evvel ezelotti fejleszteseket, mert ugye senki se hiszi azt hogy az usa kiadja a kezebol a legujjabb technologiakat!
FTZS csütörtök, 14:42
Szerintem hamarosan bejelentik hogy mi is megaptuk a SAFE keretet, vagy azt hogy nem, de van egy másik opció a forrás biztisítására. 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek