Ezt nem lehet negatívan árazni. Ez annyira pozitív, hogy még a brókerek is felkapják a fejüket. Ha jól számolom és kb.4200ft-ért kapnának, akkor 3,8millió db részvényük lenne. Ezzel kb.1,2%-1,3%-os tulajok lennének a cégben. Persze szerintem majd porszívóznak előtte, mert 4e alatt nekik szinte ingyen van :D 3590ft és mindjárt áttörjük a 3600at :D Károgók hajrá :D!
Megfájdul mégjobban a derekam,annyit feküdtem már!De a részvényestársak érdekében ha kell beáldozom magam,és alszok egy órát!!Nem vagyok olyan önző,hogy csak a saját érdekeimet nézzem!Max átmegyek este a masszőrcsajhoz,azt megmasziroztatom vele!De az már legyen az én bajom,hogy jövök ki egy deréklemerevedésből!
Ha a piac ezt pozitívan árazza be akkor már ma kellene nekik vásárolni 3500 környékén sávosan kapna úgy is csak. Ennek viszont már ma meg kellene látszani azaz folyamat kellene emelkedni kB mint 880-tól 1700-ig. 4200-nál már elkésett!! Valószínűleg az arabok nem 500 darabot vennének egyszerre hanem 5-10000 darabot,de lehet keveset írtam!
Egy biztos! Ez az arab befektető cég nem szokott" lehajolni" néhány 10%-nyi haszonért!Nem véletlen, hogy tulajdonos szeretne inkább lenni benne! Nem kizárt,hogy később mé
A cikk azt írja, hogy a szerződés kötés megvolt A 4iG és a Mubadala Investment kizárólagos tulajdonában álló MIC Capital Management átváltható kölcsönszerződést írt alá - derült ki a cégcsoport közleményéből. amire te gondolsz az a kölcsön - részvényre történő cseréje lesz 2029 q1 végén lesz
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.