azért, mert van olyan is, aki akkor jár jól, ha alacsonyan vagyunk, vagy nagy a napi mozgás. A shortolók, a napizók..., meg persze, aki éppen venni akar. Aztán ki tudja mi jó éppen a nagykutyáknak is, akik szintén itt lehetnek, rejtőzködve. Szerintem nem baj, ha valaki negatív színben látja a papírt, csak az engem is zavar, amikor naponta 1000x ír valaki, ráadásul magának válaszolgatva, folyamatosan negatív dolgokat.
Azért ez ad némi támpontot a jövőre nézve. "Mi sem nemzetközi szintéren, sem pedig itthon nem látunk olyan tényezőt, amelyik érdemben negatívan befolyásolná a 4iG jövőbeni kilátásait és ezáltal részvényeinek értékét. Ezzel szemben a cégcsoport teljesítménye, nemzetközi partnerségei, projektjei és tranzakciói, önmagukért beszélnek majd."
Én egy valamit biztosan nem értek itt a fórumon. Pár ember betesz ide pozitív cikkeket jószándékúan, tájékoztatásul a fórumozóknak, hogy tartsa bennük a lelket, és arra mínuszokat osztogatnak. Ez mire jó? Ha van részvénye, csak maga alatt ássa a gödröt. Ha nincs, minek van itt. És ha most valaki megkérdezi, van-e részvényem, igen, van, és még mindig meg van az összes, annak ellenére, hogy én kezem is kissé remegett már.
hát olyan mint a T2: a memóriatára bővíthető, ezt már bizonyította, vagy valaki azt várta, hogy" kicsit előre szaladt az árfolyam" ? amúgy profi, pont ennyi kellett, meg tisztázni a fejekben, hogy a safe pénz az hitel, szóval, jó ha van, de ha nem lesz lesz helyette más, ugye Mr. Rubio?! képzeljétek mit matekolhat majd a főeretnek, ha lesz mág egy hitel, biztos rajzol egy chartot negatív célárral. Farkasfű előtt le a kalappal. kis pakkokat vettem de sajnos korán 4K felett, meg 3550-en.. hajrá 4ig
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.