Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Andre75 hétfő, 13:35
Aki adni akarja, várhatna egy kicsi, hogy felmenjen. Neki is jobb lenne. 😉
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 13:34
Előzmény: #83935  rice2
Nem gondolnám a rallyt :) olyan eladó hullam lesz, hogy olyan ellenállás lesz mint a beton minden 100 Ft. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 13:32
Előzmény: #83932  feel
Sok kicsi sok ám az összeadva, ha egesz nap igy okosan taraz kifele, es nem egyben...
signal2
signal2 hétfő, 13:32
Előzmény: #83931  jofej
A NATO-ban alapból 2% az elvárás, és még azt sem tudta több ország tartani éveken keresztül. Az 5% értelmetlen és nonszensz, amikor egy NATO-tag sincs háborúban és a fenyegetettség sem nagyobb az átlagosnál. Az is kérdés, hogy mi ugyan miből növelnénk a kiadásunkat, amikor már kost évi 5700 mrd Ft a költségvetés hiánya, és vannak fontosabb területek, ahonnan szintén hiányzik a pénz.
popper hétfő, 13:32
Jól írod, ha megkapjuk a pénzt előbb lesz fejlesztés, ha nem kapjuk meg, akkor utóbb.
A kettő között évek a különbségek. 
rice2 hétfő, 13:31
Előzmény: #83928  tschi-

Én azon a véleményen vagyok, hogy a SAFE pénzek bizonytalansága és a választás valószínűsíthető eredménye miatt van az eladói hullám. Szerintem a Tisza nyer. sokan most is úgy gondolják, hogy a Tisza pár nagy NERes céget szétver.
Mi értelme lenne? Hogy tudná megtenni? Utána évekig külföldi tőke nem jönne az országba.
Ha valaki belegondol akkor láthatja, hogy ez csak itt a fórumokon a kicsik dumája és akinek Hadházy a példaképe, na ők hisznek ebben :D (Több feljelentés ment az EUhoz már 4IG ügyben, de csak a papírokat szaporították, mert semmi nem lett.)
Be fog érni a cég. 
Már komoly nyereségeket termel a  telekommunikáció. Egyre erősebb informatikai láb és hadiipari informatika. Induló hadiipar és a már látható űripar.
Most már fordulnia kéne. Remélem a fordulás majd 1 komoly rallyt hoz. 
3750 is volt.
3800ft és 796milla
Gaba2001 hétfő, 13:28
Előzmény: #83933  feel
Mondanám, hogy az a normális. Mármint, hogy szigorúan ellenőrzik. 
feel
feel hétfő, 13:27
Megkapjuk de szigoruan ellenorizve lesz.
feel
feel hétfő, 13:27
Előzmény: #83930  Nemtommilesz
Minimalis darabszamokkal.Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ebbol.
jofej hétfő, 13:26
Nem értem a parát a SAFE hitel miatt. Azt ne gondolja senki, hogy ha esetleg nem kapjuk meg, akkor leáll a hadipar fejlesztése. Lesz rá pénz, hiszen van egy 5%-os NATO elvárás, amit előbb utóbb teljesíteni kell a tagállamoknak.
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 13:24
Előzmény: #83922  Nemtommilesz
Le is guritotta, egyszer csak elfogy neki a keszlet
feel
feel hétfő, 13:20
Előzmény: #83928  tschi-
👌
tschi- hétfő, 13:20
Azért ki kell mondani, hogy nem jól alakul egyelőre az árfolyam. Gyakorlatilag 1 hete minden nap esik, ami szerintem összefügg a SAFE hitel körüli herce-hurcával. Ha a SAFE hitelről lenne pozitív hír, akkor lenne változás. Elvileg a héten hoznak döntést (február elejére halasztottak minket a lengyelekkel és a franciákkal együtt). Itt most szerintem nem a TA-s elemzések a meghatározóak.
Aki pozitív döntést vár, annak érdemes rövid távon is tartania, aki pedig pesszimista, az belátása szerint cselekedjen! :)
feel
feel hétfő, 13:12
Előzmény: #83926  Rellim
Nekem sem tetszik ami most az utobbi idoben van ez teny.Meglatjuk meddig teszik le es onnan mikor fordul.
Rellim hétfő, 13:06
Előzmény: #83921  feel
Félreértesz...
Egy szóval sem mondtam, hogy a fórum alapján kereskedtem. Azt sem, hogy bárki más lenne a felelős.
Ugyanakkor, sok véleményt olvasok, és vannak esetek, mikor elgondolkozom azon, hogy "és mi van akkor, ha neked van igazad? Vagy rice2-nek? Régebben neki pl baromira bejöttek a meglátásai!
Ebben ennyi volt a lényeg. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 13:02
Előzmény: #83924  kfredd
Igen, az arfolyam is pont ezt mutatja :) nem ér 4000-t
kfredd hétfő, 12:59
Úgy látom, hogy sokaknak nem való még ez a tőzsdézés... A fórum olvasása nem elég ehhez... Az ismereteken kívűl türelem és kemény idegek nélkül ez öngyilkosság. Akik itt most már kijelentik, hogy mindennek vége és már a 4000 is csak álom, azok inkább engedjék el. Nem ér annyit ez az egész, ebben biztos vagyok....
popper hétfő, 12:57
Sajnos ez el lett engedve nagyon. 
2 hete beírtam, hogy adom egy részét(4250), példálózott velem Rice kollega, hogy a remegű kezűek eladják, de minden jel erre az irányra utalt.Bőven van még részvényen, én lettem volna a legboldogabb, ha fentebb tudtam volna visszaszálni.
 Most nagyon agyalok a visszaszálláson, de úgy sejtem ez nagyon nem az alja. Ez nem olyan oldalazás, mint 1700-1800 környékén Ez esés. 
Mindenki el tudja dönteni, hogy van-e ideje kiülni, hogy termőre forduljon a cég. Mert én is hiszek a cégben,pózban vagyok sokat köszönhetek a 4ig-nek de biztos nem fogok éveket ülni a papírban, mindazonáltal minden tiszteletem azoknak, akik ezt teszik/tették. Mozgó vonatra is fel lehet ugrani, csak gyorsan kell szaladni. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 12:56
Most is csalizik. Par perc es raborit par ezer darabot.
feel
feel hétfő, 12:53
Előzmény: #83919  Rellim
Ez elott ketszer is volt 1k korrekcio.Igaz akkor fordult is.Most meg nem latjuk ezt.
Ez a felbeszelo duma eleg gyenge,tudod milyen sokszor hallottuk ezt.
Pf szabaly nem forum alapjan kereskedunk.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek