Hát eljött az idő újra mindjárt árfolyamban Rába=4iG. Gondolom ez véletlen lehet és nem valami bennfentes kereskedés. Talán részvény cserére játszanak? Lehetséges ez?
Igen válaszolok, hogy megnyugtassam a kétkedőket. Igen xar nézni, hogy naponta tízmillióval csökken a számlám, de én sem akarok eladni a több tízezer darabból, Annak ellenére, hogy 300ft-os papírjaim is vannak. Vannak helyzetek, amikor elgurul a gyógyszer. Tehát tartom a pakkom
Hulyeséget írsz. Nem hiszem, volt még egy cég a BETen, ami ennyi és ilyen horderelyu hírekkel bírt a tavalyi évben. Most néhány hete, ismétlem, néhány hete nem volt hír. Nem lehet állandoan onteni a híreket. 4iG-nek annyi egyezménye, megállapodása, szerzodése van szerte a világban komoly partnerekkel, hogy Dunát lehetne veluk rekeszteni. Most ezeken kell dolgozni. Sz a hulyeség ordít beloled.
Azok után, hogy wc papírnak nevezted a részvényt megkérdezhetem mit értesz az alatt, hogy reméled átéljük újra a novemberi hangulatot? Mint tudjuk akkor esett vissza a részvény.
Jó reggelt! Akit érdekel az infó belinkelem már magyarra állítva az oldal nyelvét https://eur-lex.europa.eu/oj/direct-access.html?locale=hu középen "L jogszabályok" / aktusok oda teszik fel minden reggel 7-ig az előző döntéseket oda lesz Magyarország SAFE döntése feltéve ha nincs ott reggel akkor aznap már nem lesz publikálva, másnap újra nézhetjük Egerek starthoz! akarom mondani sajthoz - sorakozó ! :)
Jelenleg az egész 4ig kapitalizációja csak 66%-a mtelekomnak. A távközlésben szerintem a külföldi cégeivel együtt kb. egálban vannak... persze sok tényezős a dolog, de ha csak ezt nézem, így is van bőven növekedési potenciál az árfolyamban.
Erről, mit gondoltok?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.