"garancia nincs" ugye ismerős?😁 Nem vagyok én sem tévedhetetlen, nincs varázsgömböm. Mindössze abból indultam ki az öntögető addig tólja míg feltünően jó beszálló lesz a máshonnan éppen kiszállóknak. Nem vagyok felbeszélő csak próbálok logikusan gondolkodni. Csak nem veszik a fejemet ha most nem jön be. Továbbra is tartom amit mondtam. R: 4355
Egy olyan részvénybe jöttek ahol többször is napi 5-10% emelkedés volt ráadásul nem rövid ideig. Ehhez szoktak hozzá. Mivel ez most nincs mert megállás nélkül semmi nem nő az égig ezért frusztráltak. Ilyenkor már el van felejtve mennyit lehetett vele keresni.
Ne haragudjatok, de tényleg nem értem, mi folyik itt. Ide hoztad a pénzedet, gondolom megfontolva, tájékozódva és az alapján hoztál egy döntést. Mindenki jön azzal, hogy egyesek itt 5000-et emlegettek. És? Te ez alapján döntöttél? Nagyon remélem, hogy nem. Akkor meg nem mindegy, hogy ide kik és mit irkálnak. Lehet ide írni 10.000 -et meg 3000-et is. Te döntöttél, viseld a döntésed következményét. Senki nem felelős helyetted. Ha szerinted nem oké a dolog, add el, ha meg hiszel benne, tartsd meg. Kezdem azt gondolni, hogy itt nagyon sokan tök vakon vannak és a fórum alapján döntenek. Ennek nagyon nagy bukta lesz a vége..... Ez nem gyerekjáték, ide azért ennél több kell, hogy olvassuk a fórumot....
Nekem meg nem teljesült, pedig ott voltam vétellel, le is jött odáig, sőt eladóin még több száz darab, erre nem. No, ilyet sem láttam. Úgy látszik csak piacin szabad nekem venni :-)
Szerintem nincs itt gond nem kell túlpörögni, mindenki elmondhatja a véleményét, mit gondol, hogyan kereskedik. Nekem pl. azért is jó olvasni, mert sok híreket nem kell keresgélni, infók, ide vannak linkelve.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.