A 16. évnyi tehetetlen düh az egyenlőtlen játékszabályok miatt. Hogy 16 éve eszköztelenül nézed, h szétrabolják, barmolják a hazád, és a sok birka meg tapsol is hozzá.
Most kb. olyan a helyzet, mint 800-nál. Jöttek a hírek, de az árfolyam nem mozdult. Volt károgás is, hogy a 800-as árfolyamba már minden beépült és mivel NER-es papír, nincs bizalom, ez innen el nem mozdul, mert nem kell senkinek. Aztán megindult és a veszteséges jelentések ellenére 1 év alatt 4900-ig kúszott az árfolyam. Most a károgók/kimaradók a választással próbálnak riogatni, de ennek se dőljön be senki. Ha nyerne is az ellenzék (de nem fog), akkor is egy ekkora, ilyen tulajdonosi háttérrel, ilyen nemzetközi szerződésekkel rendelkező céget nem tudna tönkretenni, de szerintem nem is akarná. Aztán amikor a nem túl távoli jövőben jönnek a hadipari eredmények is, a komoly profitok meg fogják lódítani az árfolyamot. Nem az a kérdés, hogy fog e emelkedni az árfolyam, hanem hogy mikor és erre már nem kell sokat várnunk szerintem.
Szerinted a családi adókedvezményt,13-14 havi nyugdíjat ki fogja megfizetni? Megmondom neked te én és mindenki. Sejted mi lesz ha nyer a fityisz? Ismét költségvetési kiigazítás, a multik,bankok stb. ismét sarcolása amit megfizetsz majd te is. A világverő rekord áfá-ról ne is beszéljünk.
Remèlem a tisza szavazòk visszaküldik a 13.ès 14. havi nyugdìjat, tovàbbà nem vesznek igènybe csalàdi adòkedvezmènyt sem. Nem lenne jò, ha ők is rèszesülnènek a lopott pènzből, az ugyanis bűnpàrtolàs lenne.
Tévedés ne essék! Nem arról írtam, hogy a Fidesznek drukkolok! De úgy látom ebből egy népszavazás lett!:) Tiszának szorítok. Ennyi minuszt soha nem kaptam. Leírtam, hogy járna el alkotmánybíróság. Nem az lett értékelve. Pedig igazat írtam. Szóval 10-6 arány tisza párti veszetés mutatkozik itt is! :)
2026 elején átveszi az ukrán haderő az első KF41 Lynx páncélozott harcjárműveket – jelentette be a gépeket gyártó Rheinmetall vállalat. Az ukrán haderő az első 5 Lynx lövészpáncélost az év elején veszi kézhez, beszerzésüket a német kormány finanszírozza.A cég közleményében az olvasható még, hogy a járművek beszerzési ára „a tízmillió eurós nagyságrend közepén” (vagyis 40-60 millió euró körül) lesz, illetve a gépeket felszerelik majd két kezelőre konfigurált Lance lövegtoronnyal is. Pontos fegyverzetüket és felszerelésüket az „ukrán haderő igényeinek megfelelően” rakták össze, de erről nem árul el erről részleteket a Rheinmetall.A német vállalat annyit közölt még, hogy a következő lépés még több Lynx beszerzése, legyártása lesz, valamint meg akarják kezdeni az Ukrajnában való gyártást is. https://www.portfolio.hu/global/20260112/hamarosan-kiderul-mit-tud-az-orosz-hadsereg-ellen-a-szupermodern-kf41-lynx-pancelos-810455?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Bizonyára nem mert akkor látványosan esne. Nem számítottam mára nagyléptékű emelkedésre de az meglep, hogy a 4400 átlépése sem megy neki. Azért poztitívan látom a jövőt lesz itt emelkedés nemsokára.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.