Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rice2 kedd, 08:16
Előzmény: #82231  Miki71

Többször írtam már, hogy valószínű több EUn kívüli hadiipari cég hozhatja hozzánk a gyártást.
Most úgy néz ki, hogy első bejelentést az izraeli céggel tették meg. Hazánkban fegyverközpontot hoznak létre és innét látják el az EUt!!! Remélem ebben a fegyverközpontban majd a 4IG 25%-30%-os tulaj is lesz.
Jászait ismerve lehet az értékesítésre is ráteszi a kezét.
Lesznek még cégek akik hozzánk hozzák a termelésüket, hogy az EUben tudjanak SAFE pénzekért értékesíteni. SAFE 17,2milliárd EUR amit hazánk igényelt, helyette 16,2milliárd EURót kaphatunk.
Alig húztak le valamit. Jön a pénzeső a hadiparra!!!!
Rövid távú árfolyamcél nálam jóval 5e felett, mert sok minden még nem árazódott be.
Ha lenne 1-2 új gyár bejelentése itthon tavaszig, hát az is biztos, hogy jönnének a külföldi befektetők is.
Kár, hogy a kicsik közül sokan eladták, vagy nagyot csökkentettek. Sokan lemaradnak majd.
Lesz még 1-2 nagyobb emelkedés a konkrét bejelentések után szvsz.
Remélem a MOLnak sikerül megszereznie a NISt és az OTPnél és nálunk is lesznek komoly akvik és akkor idén megint komoly mozgások jöhetnek a BÉTen.
Ahham kedd, 07:04
Előzmény: #82236  Unforgiven73
Ez frappáns  :)
Unforgiven73 hétfő, 23:41
Mondjuk úgy,hogy az 5000 egyelőre még egy  nem kötelező érvényű megállapodás itt a fórumon.
Nemtommilesz hétfő, 23:16
Előzmény: #82234  feel
Én nem azt írtam, hogy Te írtál olyat. A mínuszolóknak írtam, de l@szarom már tényleg, nem fogom ismételni mit írtam, el lehet olvasni ha valaki veszi a fáradtságot és tenyleg elolvassa, és értelmezi amit írtam. 
Nekem a fel le sávozás lenne a legjobb, abban többször lehet keresni, én azt várom.
feel
feel hétfő, 22:56
Előzmény: #82232  Nemtommilesz
Nem irtam euforikus emelkedest.Szerintem kb 15%+ benne lehet Febr 27-ig.
Az uj ATH is lenne de ez sokmindentol fugg.
Meglatjuk azt is irtam 4.4-4.6k kozott lesz kereskedes egy ideig.
Ezt gondolom csak megerzes.
Istvan1975 hétfő, 22:35
Előzmény: #82227  Nemtommilesz
Feellel értek egyet inkább. Nem olyan nagy esés után vagyunk és nem évek, hónapok teltek el, hogy eszeveszett menekülésre lehetne számítani. Aki vette a legtöbb tudja miért és látja a fejlődés, cálokat. Várja a legtöbb a kitörést. Én azt láttam, hogy az elmúlt 1-2 hétben elég sokan eldobták a kicsik közül meg a parásokból. Amikor az alja megvolt és már emelkedik, ott már a bátrabbakat gondolnám! De persze meglátjuk majd! Ez a váleményem! 
Nemtommilesz hétfő, 22:08
Előzmény: #82230  feel
Latom a sok mínuszt adók néha nem hajlandók kicsit messzebbről reálisan nézni a papírunkat. Én nem akarom senki kedvét elb@szni, de jobb józanul gondolkodni mint újra azt az eufórikus emelkedést várni azzal a dinamikával, ahogy korábban emelkedett. Nem lesz az.  Nem azt írtam nem fog emelkedni, de végül is minek írjam meg újra meg magyarázzam. Aki nem akarja úgyse látja.
feel
feel hétfő, 21:20
Előzmény: #82227  Nemtommilesz
Az meg nem ezen a szinten lesz.
nyugdijas hétfő, 21:02
Előzmény: #82228  Haya76
Bizzunk abban, hogy NM csak a luxus szálodákért, szuper ellátásért, kis városnézésért, ajándék vásárlásért, fontoskodásért, privat jet vagy first class repulésért stb. oromokért repked ossze vissza a világban . Meg talán jobb NM mintha Kosa Lajos lenne a csúcsminiszter. 
Haya76 hétfő, 20:47
Előzmény: #82226  nyugdijas
Pont ezért írtam délután, jajj nekünk, ha a  Marci is ott van. Hát szerintem sem ő a legélesebb kés a fiókban.
De sokan nem így látják, mert elég sok mínuszt kaptam.🙂
Nemtommilesz hétfő, 20:46
Előzmény: #82225  Istvan1975
4500 felett sokan akarják majd eladni, az komoly ellenállás lesz.. Nem 1 hét lesz szerintem mire letudjuk. Emelkedni fogunk az biztos, de a dinamikát ki fogja venni a sok eladó egymás alá pakolgatása. 
nyugdijas hétfő, 20:34
A holnapi napra nagyon kiváncsi vagyok. Remélem a vezérunk csúcsminisztere, amikor JG tárgyalt az izraeliekkel , nagyokat halgatott és maximum csak bolcsen mosolygott, ha már jelen volt a tárgyalásokon.  Mert nagyobb gazdasági balfxszt nehezen tudok elképzelni. 
Istvan1975 hétfő, 20:33
Előzmény: #82224  feel
Igen! A 17:05-kor betett grafikonod nagyon biztató! Fibo szintek között szépen emelkedett és rátapadt az ellenállásra! Alsó megfogta az aesést! Nagyon biztató a helyzet és kitörés előttire utal. Vagyis a 4400-as szint fülé mindenképp. Nekem 4405-nél van az a vonal, de ez az 5 forint már lényegtelen! :) A héten mindenképpen várom, hogy szintet lép. De inkább a hét korábbi részében. Talán holnap! Grafika erre utal! 
Azután meg akik látják, hogy emelkedik vissza megint elkezsik venni a dobálás után. Szóval ez a 4400-as szint fejben is sokaknál döntő. Fölötte gyorsabb emelkedést várok! 
feel
feel hétfő, 20:27
Előzmény: #82222  Istvan1975
Heten tesztelhetjuk kovetkezo ellenallast 4.600ft-nal.
feel
feel hétfő, 20:25
Előzmény: #82222  Istvan1975

👌Mire költhetők a SAFE-források?A SAFE nem általános költségvetési pénz, hanem szigorúan meghatározott célokra használható. Az uniós tervek szerint a források jelentős része lég- és rakétavédelemre, szárazföldi harcrendszerekre, lőszerekre és rakétákra mehet. Kiemelt szempont, hogy az összeg nagyjából kétharmada közös beszerzésekhez kapcsolódjon, ami csökkentheti a párhuzamos fejlesztések költségét és erősítheti az európai védelmi ipart.
Istvan1975 hétfő, 20:25
Talán ebből az izraeli útból a leglényegesebb mondatok a következőek, ahol kiemelik, hogy magyarországi gyárból kívánják az európai országok kiszolgálását: 
" A védelmi minisztériumi egyeztetést követően a delegáció meglátogatta az Aeronautics Group gyártóüzemét is. A 4iG SDT-vel korábban aláírt együttműködési megállapodás nyomán a felek áttekintették a vállalat technológiai és gyártási képességeit. A tervek szerint ezek a kapacitások a közeljövőben egy magyarországi központból szolgálják majd ki az európai piacokat, kamikaze- és felderítő drónok szállításával"

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek