A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatásaAz Axiom Space Inc.-be történő befektetés első ütemének zárásáról A 4iG Nyrt. (a továbbiakban: „4iG Nyrt.”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy többségi tulajdonában álló leányvállalata, a 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.; cégjegyzékszám: 01-10-142725; a továbbiakban: „4iG S&D”) a mai napon 30 millió USD összegű befektetést teljesített az AxiomSpace Inc.-ben (székhely: 1290 Hercules Ave, Houston, TX 77058, USA; a továbbiakban: „AxiomSpace”). A befektetés második, 70 millió USD összegű részletének teljesítése legkésőbb 2026. március 31.napjáig esedékes. A 4iG Nyrt. a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően a befektetés továbbilépéseiről tájékoztatni fogja a tőkepiacot. A kötelező érvényű befektetési megállapodás megkötéséről szóló rendkívüli tájékoztatásunk az alábbi linken érhető el:A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása az Axiom Space Inc.-ben történő befektetésről - Bet site Budapest, 2025. december 22. 4iG Nyrt.4iG Nyrt. Levélcím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39. Telefon: +36 1 270 7600 Fax: +36 1 270 7679 Email: ir@4ig.hu Internet: http://www.4ig.hu
4210.. hát, nézzük a jó oldalát:a rakéta ugyan elmaradt,de idén talán még 4000 fölött zár. Amúgy a charton egy szép hanuka gyertyatartót rajzoltak nekünk az elmúlt 3 hétben. Szépen égnek a gyertyák (és a pénzek) 4500 körül. Szép gesztus tőlük így ünnepekkor :)
Nem szeretem ezt a kezdetű mondatot, hogy "én megmondtam..."! Amúgy nincs itt baj, türelem, márciusban legkésőbb már 5000 alatt szeretnének majd venni a jelenlegi pesszimisták, de hiába, nem fognak tudni. Idén nagyon el lettünk kényeztetve, feljebb tolták a hozamelvárásokat, de az átlaghoz való visszatérés okán is realistának kell maradni. Félretéve, hogy áprilisban akár minden a feje tetejére is állhat, 2026-ban egy pl 5800as záró gyönyörű lenne, de persze ha ez a sok minden beérik, akkor csalódás lenne, ha csak 5össel kezdődne...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.