Ha fel megy újra 4400 fölé eladom a felét . Ha tovább emelkedik nyerek , ha esik alacsony áron újra veszem úgyis emelkedik majd . Vagy összejön ez a logika vagy nem
Ha fel megy újra 4400 fölé eladom a felét . Ha tovább emelkedik nyerek , ha esik alacsony áron újra veszem úgyis emelkedik majd . Vagy összejön ez a logika vagy nem
Szerintem az újak közül, köztük én is, sokan magasan szálltunk be. De mivel a kis családi megtakarítással vagyok benn, ezért ki be ugrálok, igyekszem a nagy mínuszokat kívülről nézni, vállalva a kockázatot, hogy így egy emelkedésről is lemaradhatok. Ma szerencsém volt, 4.540-en eladtam a kis pár ezres pakkomat. De követem tovább a részvényt, és hamarosan újra bent leszek, mert hiszek abban, hogy ez a részvény egyszer bőven 5.000 felett fog érni, de még lehet, hogy közelebb a 10-hez, mint az 5-höz. Nyilván nem holnap vagy két hét múlva, de közép vagy hosszabb távon.
Én nem vettem észre,hogy eltűnt volna!És sose mondta,hogy ez hipp-hopp 10.000 lesz!Évek múlvára mondta szerintem!Azt se úgy hogy lesz,hanem hogy lehet majd!Én is mondtam,hogy ez veszélyes üzem 4000 felett aki jött nem tudta hogy 1éve 800-900 volt?Szerintem tudta!20x mondtam én is aki nem tud ülni,meg várni,akár éveket,az úgy kockáztassa bele a pénzt hogy minden lehet!Sose lehet tudni mi lesz!Lehet január végére 3000 is,meg 5800 is!Plussz én is mondtam szerintem,hogy mindenki a saját bőrét viszi a vásárra itt is,munkába is,mindenhol,nem ricéét,meg az enyémet,meg Worthingtonét!Nem egyszer!Meg azt is ne legyen senki kapzsi,pénzéhes,akinek nincs annyi pénze még,hogy megteheti,hogy az legyen!ülni kell,várni most!Lassan 5000 is +20%-ra lesz!2hét alatt 5x mondtam ezt is hogy álomvilág,50-500% emelkedés nem lesz ám mindig!Meg napi 5-10% se!!30-40%/év,annak is örültünk sokszor!Ilyen számok a realitás!Akik betankoltak nagyok,most elmentek hajókázni már,majd pár év múlva ránéznek!Vagy ha lesz kedvük!Amúgy gratulálok hogy kitartottál,meg a pakkodhoz is,de ezzel hogy az esés miatt ricébe beleállsz,meg amiket irsz rá,nem fedi a valóságot!(az meg hogy szép emelkedésekbe ő is boldogabb,meg szivesebben ir be,az is természetes!)Boldog karácsonyt veterán55!És további sok nyerőt Neked!
Ugyanebben a cipőben járok. Azonban, számomra ez egy annyira kiismerhetetlen részvény, hogy az hihetetlen. Nem merem eladni, mert akkor tuti fordul. Ha benne ülök, esik. Szóval, jelenleg (csodavárás nélkül) várok.
A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása
a Gigabit Magyarország Program keretében elnyert pályázatról
A 4iG Nyrt. (a továbbiakban: „4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG közvetett
leányvállalata, a 2Connect Távközlési és Infrastruktúra Kft. (székhely: 1013 Budapest, Krisztina
körút 39., cégjegyzékszám: 01-09-430652, adószám: 32560448-2-41) sikeresen pályázott a
Digitális Magyarország Operatív Program Plusz (DIMOP Plusz) 3.1.2-25 – Gigabit Magyarország
Program elnevezésű pályázatának második ütemében: a társaság 16 járásban nyert jogosultságot
11.591.524.141 Ft vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás igénybevételére, amelyet a
támogatási szerződések megkötését követően, várhatóan 3 év alatt, a fejlesztések elkészültével
párhuzamosan vehet igénybe.
A pályázat célja a lakossági, vállalati, intézményi szélessávú hálózati végpontok gigabitképessé
tétele, a szélessávú szolgáltatások minőségének folyamatos javítása, a vezeték nélküli hálózati
lefedettség növeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztése. A pályázat második ütemének
eredményét az Energiaügyi Minisztérium Európai Uniós Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős
Helyettes Államtitkárság 2025. december 16-án hirdette ki, a hirdetmény az alábbi lapon érhető
el:
https://www.palyazat.gov.hu/eredmenyek/tamogatott-
projektek?program=Sz%C3%A9chenyi+terv+plusz&op=DIMOP_PLUSZ&konstrukc
io=DIMOP_PLUSZ-3.1.2-25
Budapest, 2025. december 17.
4iG
11,6 milliárd forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el a 4iG leányvállalata a Gigabit Magyarország Program pályázatának második ütemében –tette közzé a vállalat a BÉT-en.
Nem is értem az ilyen hozzászólásokat . pl én mínuszban vagyok . de ha ügyes lettem volna eladom ma 4600nál ,visszaveszem 4200nál . Majd úgyis felmegy 4400 felé és újra eladom és már pluszban vagyok. Az elmúlt 3 hétben erre lett volna pár alkalom
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.