Az csak úgy működik, ha csökkenő árfolyamnál sávosan gyűjtögeted/veszed, majd úgy is szállsz ki belőle. Egyébként csak tolod magad előtt az árfolyamot.
azt rövid pályafutásom alatt én is megfigyeltem, hogy ott egy napi 10% le-fel mozgásra a szeme sem rebben az embernek, főleg kisebb részvényeknél. Ezt szerettem volna meglovagolni, eddig kevesebb, mint több sikerrel.... :D
Szerintem ott sok a napizó. Lehet majd zárásra csak alig lesz 50ft felett. . Itt várom az 5e fölé a kitörést. Szerintem akár 1 héten belül elindulhatunk. Persze azért 1 pozitív hírecske kéne hozzá. elég jól megjáratták itt 5e előtt. erősödtek a 4e feletti szintek. Ha jönnek hírek USaból, szerződés, akkor 5e felett jöhet 1 komoly reptetés is. Rábáról is hamarosan nyilatkozhatnak, hogy mi a pontos terv. Egyetlen negatívum, hogy majd a közgyűlés nem tárgyalja a papír splitelését. 4780ft és 186milla
Az a baj, hogy én a türelmetlen és a balfasz kombinációja vagyok... Tegnap nekem sikerült buknom egy USA részvényen, ami 27%-ot ment fel egy nap alatt... A tőzsdei Darwin díj...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.