Én kétszer csináltam ilyet mindkétszer %-os volt a kezelt vagyon függvényében és szívtam a fogamat mindkétszer. Talán 0.5 / 1% már nem emlékszem. A menet hasonló volt: Telefonos ügyfélszolgálat utána email az új és a régi szolgáltató részvény transzfercsapatának, majd várakozás. TBSZ-t is simán átvitték.
Pont ebben vagyok K&H BANK -> K&H Értékpapír céghez részvény transzferben Itt 2000 HUF / részvény fajtánként a transzfer díj darabszámtól függetlenül. Pl van OTP, MOL, 4IG az 3 x 2000 = 6000 nyitni kell számlát K&H Értékpapírnál. Kell a K&H Értékpapírhoz Transzfer nyomtatványt kitölteni, emailben beküldeni. Befogadási díj K&H Értékpapírhoz nincs. El kell indítani a transzfert a K&H Banktól. TBSZ esetén kell egy befogadó nyilatkozatot is K&H Értékpapírtól kérni. K&H Értékpapír honlapon / Kapcsolat emailen 1-2 óra alatt válaszolnak korrekten részletesen.
OTP Singlemarket ma is alkot. A kedvencekbe belépve keveri a legjobb vételi és eladási árakat. Aktuális forgalomnál darabszámot ad mindenre, én meg szorozgassak hol is járunk forgalomban. Tudom nem ide tartozik, de meglévő TBSZ-t részvényekkel együtt hogyan és mennyiért lehet átvinni más bankba?
Mondják itt páran-Haya76- hogy óvatosan kivel mit osztunk meg,mert nem lehet tudni! Hát Én bátor leszek és megadom a számom! A tulaj már tud róla. A Te nevedre megadhatja. Ha gondolod ott van.
Négyből egy óriás: a 2Connect forradalmasítja a hazai távközlési piacot https://www.vg.hu/vg-vidcast/2025/11/2connect-hazai-tavkozles-szolgaltato a 2Connect Van itt minden, Tier III adatközpont, hadiipari informatikai fejlesztés, nemzetközi együttműködés vízió. 3 év múlva a sasnak már szállnia kell, és ebből is biztos lesz valami. Szvsz hullámok lesznek, ahogy eddig is voltak, de a vége mindenképp egy magasabb árfolyam lesz. Akit érdekelnek az adatközpontok az itt talál angolul bővebben infót: https://phoenixnap.com/blog/data-center-tiers-classification
Tényleg elég jó időzítés volt, de mivel tapasztalatom és a részvénypakkom nagyon pici, ez csak megérzés volt. Majdnem elcsíptem az alját :) De nem vettem ... még...
dehogy, eddig nagyjából mindig "szart" jelentett és itt van és jó jelentésre is simán adhatják, a jelentés lényegileg semmit se számít szemben a hírekkel, legfeljebb csak egy ürügy, semmi több.
Azt ugye tudod, h nagyon jó a időérzéked ! Pont amikor a kérdésed feltetted (10:48), na akkor kellett volna belevenned. Szvsz akkor érintettük a korrekció elején kijelölt támaszt. Légy résen, lehet ma v. holnap még1szer visszamegyünk oda, de kicsi az esély. Csak ügyesen !
Bocsi, ha számotokra hülyeséget kérdezek, de: Mi értelme van hűteni az árfolyamot jelentésig? Ha jót jelent megy tovább az árfolyam fölfelé, ha rosszat akkor megindul lefelé. Teljesen mindegy, hogy most hol áll.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.