Jelen helyzetben szerintem a legfontosabb kérdés hogy mekkora a kockázatvállalási hajlandóságod. Magas az árfolyam, ami a hírekre emelkedett. Én megléptem, all in-ként, ami vakmerő húzás volt. De senki másnak nem javasolnám, max akkor, ha már jóval lentebbi áron is vásárolt és az a nyereség fedezi az esetleges negatív forgatókönyvet.
Úgy néz ki, hogy a cég lehajol kisebb cégekért is, amiben komoly növekedést és üzletet lát. Ez is nagyon jó! Akinek van előfizetése megírhatná, hogy a cikkben mekkora lehetséges bevételről van szó. Gondolom ez olyan termék, amit majd külföldön is eladhatnak. Kyni már betette, de még1x beteszem: https://hvg.hu/360/20251120_hvg-tarsashazak-futese-4ig-adatforgalom-vissza-a-kalyhahoz 4700ft és 500milla
Ezzel nem vagy egyedül MoSzi. Véleményem szerint sok mindenkiben para van (bennem is), csak nem jelzik (jelezzük) a fórumon keresztül. Viszont el kell kezdened az e fajta helyzeteket kezelni és nem arra gondolni, hogy beragadsz. Nem egyszerű, ez tény, főleg, ha minden zöld csak a 4IG nem.
De ez nem a 4ig(tőzsde) hibája! A most szerzett tapasztalataid viszont később még a hasznodra válhat, addig meg türelem. A MÁP kamatot innen is bőven verni fogja a 4ig!😁
Magasabb szintről vagyok a 4IG-ben, bennem azért van para. Az ilyen több napos lecsorgàsokat nem tudom a helyén kezelni. Ilyenkor szoktam beragadni. R 4710
Kilógunk a sorból, a nagyobb papírok szépen megindultak, még a kis testvér is (Rába). 😬 Kiszálltam a kis testvérből, erre megindul. Beszállok a nagy testvérbe, erre esik, oldalaz. Jó szagú málnás bokor 😅
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.